تاریخ انتشار: ۲۳:۳۵ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۴

نخستین واکنش ترامپ به مذاکرات دیروز

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در واکنش به روند مذاکرات با ایران، گفت که هنوز درباره ایران تصمیم نهایی نگرفته است و از نحوه مذاکره کنونی راضی نیست.

واکنش دونالد ترامپ

اقتصاد۲۴- دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در واکنش به روند مذاکرات با ایران، گفت که هنوز درباره ایران تصمیم نهایی نگرفته است و از نحوه مذاکره کنونی راضی نیست.

ترامپ همچنین تأکید کرد که ایران نباید سلاح‌های هسته‌ای داشته باشد و با وجود نارضایتی از روند مذاکرات، انتظار دارد گفت‌و‌گو‌های بیشتری در روز جمعه برگزار شود.

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه گفت که قصد دارد در نهایت به یک توافق با ایران دست یابد.

منبع: برترین ها
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار