تاریخ انتشار: ۱۴:۴۹ - ۱۰ اسفند ۱۴۰۴

پیام ظریف: رهبری در دفتر کار، نه در پناهگاه به آرزوی دیرین خود رسید

محمدجواد ظریف در پی شهادت رهبر انقلاب نوشت: درود خدا بر او که با وجود همه تهدید‌ها با اصرار بر زیستن همچون مردمی که به آنان عشق می‌ورزید و عزت و سربلندیشان همواره بیشترین نگرانیش بود در دفتر کار و نه در پناهگاه به آرزوی دیرین خود رسید.

پیام ظریف: رهبری در دفتر کار، نه در پناهگاه به آرزوی دیرین خود رسید

اقتصاد۲۴- محمدجواد ظریف در پی شهادت رهبر انقلاب در پیامی نوشت: ایران سوگوار شهادت یکی از شجاع‌ترین رهبران تاریخ برافتخارش در کنار ۱۴۹ دخترک بی‌گناه مینابی به دست ددمنشان جنایتکاری است که پس از قتل عام و نسل کشی بی‌گناهان در غزه و تجاوز ۱۲ روزه شکست خورده به ایران سرافراز، دو ماه پیش با آرزوفروشی‌های پوچ و کینه‌توزانه‌شان ملت ایران را در داغ نوگل‌های پرپر این مرز وبوم نشاندند.

ما ایرانیان دلاور که در چند هزارسال تمدن والای خود متجاوزان ریز و درشت را به زباله‌دان تاریخ فرستاده و خود استوار و سربلند اسیتاده‌ایم، امروز نیز با وجود همه گلایه‌ها، به تجاوزکاران خارجی به این سرزمین اهورایی درسی فراموش‌نشدنی از ایستادگی و صلح طلبی خواهیم آموخت. درود خدا بر او که با وجود همه تهدید‌ها با اصرار بر زیستن همچون مردمی که به آنان عشق می‌ورزید و عزت و سربلندیشان همواره بیشترین نگرانیش بود در دفتر کار و نه در پناهگاه به آرزوی دیرین خود رسید و در جوار رحمت بی‌پایان خدای خوبی‌ها آرام گرفت و درود بر سوگواران سربلند ایران.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار