تاریخ انتشار: ۱۰:۴۸ - ۱۱ اسفند ۱۴۰۴

حمله هوایی آمریکا و اسرائیل به ۶ نقطه در یزد

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد گفت: سحرگاه امروز ۶ مکان نظامی در شهرستان اردکان، یزد و یک مورد هم در جاده یزد _ مهریز مورد تعرض و تجاوز هوایی آمریکا و اسرائیل قرار گرفت.

حمله هوایی آمریکا و اسرائیل

اقتصاد۲۴- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد گفت: سحرگاه امروز ۶ مکان نظامی در شهرستان اردکان، یزد و یک مورد هم در جاده یزد _ مهریز مورد تعرض و تجاوز هوایی آمریکا و اسرائیل قرار گرفت.

اسماعیل دهستانی روز دوشنبه با بیان اینکه مناطق هدف حمله نظامی بوده است، افزود: بررسی‌های اولیه و امدادرسانی در حال انجام است.

وی اظهار کرد: راه‌های مواصلاتی و ارتباطاتی استان باز است و هیچ مشکلی وجود ندارد؛ دستگاه‌های خدمات‌رسان در حال انجام وظیفه هستند و جای هیچ نگرانی وجود ندارد.

وی اضافه کرد: با توجه به قرار گرفتن در شرایط پس از حادثه، مردم از تردد غیرضروری خودداری کنند تا ساعات آینده که شرایط به حالت عادی برمی‌گردد، اطلاعات تکمیلی‌تر و جزئی‌تر اطلاع‌رسانی می‌شود.

دهستانی تصریح کرد: بررسی‌های اولیه خسارت‌ها بسیار جزئی بوده و مشکل خاصی وجود ندارد و شرایط در همه نقاط استان تحت کنترل همکاران و نیرو‌های نظامی و امدادرسان است.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار