تاریخ انتشار: ۱۲:۳۱ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۴

زیدآبادی: زندگی دو هفته پیشمان به رویا تبدیل شده

یک روزنامه نگار با ابراز تأسف از خرابی‌های ناشی از جنگ، نوشت: آیا زندگی دو هفته پیش‌مان به رؤیایی دست‌نیافتنی تبدیل شده است؟

زیدآبادی: زندگی دو هفته پیشمان به رویا تبدیل شده

اقتصاد۲۴-احمد زیدآبادی در کانال تلگرامی خود نوشت: آیا ایرانیانی در سن و سال ما دیگر روی یک زندگی عادی و به نسبت باثبات و امن را خواهیم دید؟

آیا زندگی دو هفته پیش‌مان به رؤیایی دست‌نیافتنی تبدیل شده است؟‌ای دلِ غافل!‌ای نفرین!

آن هفت نفری که به ترامپ نامه نوشتند و از او خواستند که به وعده‌ی خود برای «کمک به مردم ایران» کمک کند، چرا نمی‌آیند ایران تا نتیجه‌ی کمک او را تحویل گیرند!

تهران در میان آتش و دود در حال خفگی است!

عده‌ای همچون شیرین عبادی و محسن مخملباف که از سر جهل و بی‌درایتی سیاسی به صورت ابزاری در خدمت یک توطئه‌ی پیچیده‌ی بین‌المللی در آمدند و با درخواست «دخالت بشردوستانه» از فردی در حد و قواره‌ی ترامپ، راه توجیه به آتش کشیدن ایران را در رسانه‌ها گشودند، اکنون که هیولای جنگ دهان گشوده و مایملک ایران را می‌بلعد، چرا مهر سکوت به لب زده‌اند و یک کلمه در مذمت شاهکاری که راه توجیه آن را گشودند به زبان نمی‌آورند؟

خدایا ما چرا مستحق این سطح از جهل و مصیبت و رنج شده‌ایم؟

روحی را احضار کرده بودند که از عذاب به خود می‌پیچید. پرسیده بودند مگر چه حالی داری؟ گفته بود؛ حال پوست کندن زنده‌ی گوسفند!

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار