تاریخ انتشار: ۰۶:۰۰ - ۱۸ اسفند ۱۴۰۴

اعلام بیعت حوزه‌های علمیه با آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای

مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه به مناسبت انتخاب حضرت آیت الله سیدمجتبی خامنه ای به عنوان رهبر انقلاب اسلامی پیامی را صادر کرد

آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای

اقتصاد۲۴- متن پیام بدین شرح است: بسم الله الرحمن الرحیم «الْیَوْمَ یَئِسَ الَّذِینَ کَفَرُوا مِن دِینِکُمْ فَلَا تَخْشَوْهُمْ وَاخْشَوْنِ». (مائده آیه ۳)

ملت قهرمان و سربلند ایران!

اکنون که مجلس خبرگان رهبری، با همه محدودیت‌ها و هجمه‌هایی که دشمن ایجاد کرده بود با مجاهدت اعضای محترم و هیئت رئیسه آن در آزمون مهم انتخاب رهبری سربلند خارج شد و خلف صالح قائد شهید امت را به جانشینی ایشان برگزید سر سپاس به آستان پروردگار بزرگ می‌ساییم و از آن ذات ربوبی پیروزی نهایی رزمندگان اسلام بر لشکریان کفر را خواستاریم.

مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه ضمن تسلیت مجدد شهادت رهبر فرزانه انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای قدس الله نفسه الزکیة، انتخاب حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای حفظه الله تعالی به عنوان سومین رهبر جمهوری اسلامی را تبریک گفته و ضمن اعلام بیعت با معظم له، برای توفیقات آن وجود مبارک دعا کرده و نسبت به هر گونه کمک به اهداف مقدس انقلاب اسلامی به زعامت ایشان آمادگی خود را اعلام می‌نماید.

منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار