تاریخ انتشار: ۲۰:۵۵ - ۱۸ اسفند ۱۴۰۴

انهدام یک گروهک تروریستی در کردستان

روابط عمومی قرارگاه حمزه سیدالشهدا علیه‌السلام از انهدام یک تیم مسلح مرتبط با گروهک‌های تروریستی ضد انقلاب در شمالغرب کردستان خبر داد.

انهدام یک گروهک تروریستی

اقتصاد۲۴- بنا به اعلام روابط عمومی قرارگاه حمزه سیدالشهدا علیه‌السلام رزمندگان این قرارگاه در روز یکشنبه مورخه ۱۴۰۴/۱۲/۱۷ در استان کردستان در یک اقدام اطلاعاتی - عملیاتی پیش دستانه مشترک با سربازان گمنام امام زمان علیه السلام، یک تیم مسلح از عوامل داخلی گروهک‌های تروریستی ضد انقلاب در منطقه شمالغرب در استان کردستان را تحت ضربه قرار داده و منهدم نمودند

از این تیم تروریستی مقادیر زیادی سلاح و مهمات از جمله سلاح کلاش، آر پی جی ۷ و نارنجک کشف گردید و تعداد ۶ نفر دستگیر و یک نفر معدوم گردید.

قرارگاه حمزه سیدالشهدا علیه السلام نیروی زمینی سپاه به عوامل خود فروخته داخلی گروهک‌های تروریستی هشدار می‌دهد در صورت هرگونه اقدام برای ایجاد ناامنی، با آنان برخورد قاطع، سخت و پشیمان کننده خواهد نمود.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار