تاریخ انتشار: ۲۲:۱۵ - ۰۲ فروردين ۱۴۰۵

گزارش گروسی درباره آسیب به دیمونا

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA) اعلام کرد که پس از حملات موشکی ایران به شهر دیمونا در جنوب سرزمین‌های اشغالی، هیچ نشانه‌ای از آسیب دیدن مرکز هسته‌ای نقب در این منطقه مشاهده نشده است.

گزارش گروسی درباره آسیب به دیمونا

اقتصاد۲۴- آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA) اعلام کرد که پس از حملات موشکی ایران به شهر دیمونا در جنوب سرزمین‌های اشغالی، هیچ نشانه‌ای از آسیب دیدن مرکز هسته‌ای نقب در این منطقه مشاهده نشده است.

این آژانس با صدور بیانیه‌ای افزود: تاکنون هیچ گونه افزایش غیرعادی در سطح رادیواکتیو منطقه ثبت نشده است.

رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، ضمن تأکید بر لزوم «حداکثر خویشتنداری نظامی به ویژه در مجاورت تأسیسات هسته‌ای»، از رصد مستمر تحولات خبر داد.

گزارش‌ها حاکی است در پی شلیک چندین موشک از سوی ایران به سمت دیمونا، ده‌ها صهیونیست در این شهر زخمی شدند. این حملات در چارچوب عملیات تلافی‌جویانه وعده صادق ۴ ایران در پاسخ به حملات تجاوزکارانه مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی که از ۹ اسفند آغاز شدند و حملات آنها علیه تاسیسات هسته‌ای ایران صورت گرفته است.

منبع: برترین ها
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار