تاریخ انتشار: ۱۱:۰۷ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۵

نام جانشین رهبر کره‌شمالی لو رفت

رسانه دولتی کره‌شمالی، ماه گذشته عکس‌هایی از کیم و دخترش در حال رانندگی با یک تانک جدید منتشر کرد، که پس از تصاویر قبلی نشان می‌داد که کیم در حال تیراندازی با تفنگ در میدان تیر و استفاده از اسلحه کمری است.

کیم جونگ اون رهبر کره‌شمالی

اقتصاد۲۴- آژانس جاسوسی کره‌جنوبی معتقد است که دختر نوجوان کیم جونگ‌اون، رهبر کره‌شمالی، به عنوان جانشین او تعیین شده است. آنها به نمایش عمومی اخیر او در حال رانندگی با تانک اشاره کردند که احتمالا برای رفع هرگونه شک و تردیدی بوده است. «سرویس اطلاعات ملی» کره‌جنوبی (NIS) دیروز دوشنبه به قانون‌گذاران گفت که ارزیابی‌اش مبتنی بر استنباط ضمنی نیست، بلکه بر اساس آن چیزی است که آن را «اطلاعات معتبر» جمع‌آوری شده توسط این آژانس توصیف می‌کند و بر اساس جلسات توجیهی اعضای حزب حاکم و مخالف پس از یک جلسه پارلمانی پشت در‌های بسته است.

«کیو-سئوک شیم» در گزارش دیروز دوشنبه در رویترز نوشت، قانون‌گذاران گفتند که «سرویس اطلاعات ملی» اعلام کرده که تصویر دختر در حال رانندگی با تانک با هدف برجسته کردن توانایی نظامی فرضی او و رفع شک و تردید‌ها در مورد «وارث زن» بوده است. رسانه دولتی کره‌شمالی، ماه گذشته عکس‌هایی از کیم و دخترش در حال رانندگی با یک تانک جدید منتشر کرد، که پس از تصاویر قبلی نشان می‌داد که کیم در حال تیراندازی با تفنگ در میدان تیر و استفاده از اسلحه کمری است. قانون‌گذاران با استناد به «سرویس اطلاعات ملی» گفتند که حضور مکرر «جو آئه» (که گمان می‌رود حدود ۱۳ سال داشته باشد) در رویداد‌های مرتبط با دفاع با هدف کاهش تردید‌ها در مورد جانشین زن و تسریع در ساخت روایت جانشینی است.

منبع: دنیای اقتصاد
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار