تاریخ انتشار: ۰۲:۱۹ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۵

موافقت ترامپ با توقف دو هفته ای حمله به ایران

دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا با بیان اینکه با توقف بمباران ایران و حمله به آن برای دو هفته موافقت می‌کنم گفت: آتش‌بسی از سوی هر دو طرف برقرار خواهد شد.

موافقت ترامپ با توقف دو هفته ای حمله به ایران

اقتصاد ۲۴ - دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا اعلام کرد: «من با تعلیق بمباران و حمله به ایران به مدت دو هفته موافقت می‌کنم.»

وی افزود: «این یک آتش‌بس دوطرفه خواهد بود! دلیل این کار این است که ما پیش از این به تمام اهداف نظامی دست یافته و از آنها فراتر رفته‌ایم، و در مسیر دستیابی به توافقی قطعی برای صلح بلندمدت با ایران و صلح در خاورمیانه بسیار پیشرفت کرده‌ایم. ما یک پیشنهاد ده‌ماده‌ای از ایران دریافت کرده‌ایم و معتقدیم که این پیشنهاد پایه قابل اجرا برای مذاکره است.

رئیس جمهوری آمریکا تصریح کرد: «تقریباً تمام نکات اختلافی گذشته بین ایالات متحده و ایران مورد توافق قرار گرفته است، اما یک دوره دو هفته‌ای امکان نهایی‌سازی و امضای توافق را فراهم می‌کند. از طرف ایالات متحده آمریکا، به عنوان رئیس‌جمهور، و همچنین به نمایندگی از کشور‌های خاورمیانه، برای من مایه افتخار است که این مشکل دیرینه در آستانه حل شدن قرار دارد.»

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار