تاریخ انتشار: ۰۹:۰۱ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۵

درخواست گوترش برای از سرگیری مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا

دبیرکل سازمان ملل خواهان از سرگیری مذاکرات غیر مستقیم میان آمریکا و ایران شد.

آنتونیو گوترش

اقتصاد۲۴- آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل هشدار داد، قوانین بین المللی به ویژه در خاورمیانه زیر پا گذاشته می‌شود و این روند بی ثباتی و بی اعتمادی را تشدید می‌کند.

وی در گفت‌و‌گو با خبرنگاران اضافه کرد: ما خواهان خویشتن داری و در پیش گرفتن راهکار‌های سیاسی به جای تشدید تنش‌ها هستیم. باید به قوانین بین المللی و حرکت آزاد کشتی‌ها در تنگه هرمز احترام گذاشته شود.

گوترش همچنین خواهان از سرگیری مذاکرات میان آمریکا و ایران شد و گفت که اطلاعات نشان می‌دهد احتمال از سرگیری این مذاکرات بالا است. وی بر ضرورت محافظت از آتش بس نیز تاکید کرد.

گوترش تصریح کرد، بحران‌های منطقه راهکار نظامی ندارد و باید روند سیاسی را در پیش گرفت.

وی اشاره‌ای به جنایات جنگی آمریکا و رژیم صهیونیستی در هدف قرار دادن مناطق غیرنظامی و زیر ساخت‌های ایران نکرد.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار