تاریخ انتشار: ۰۷:۳۰ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۵

پیام غیرمنتظره میانجی‌های پاکستانی به ترامپ

میانجی‌های پاکستانی پیام‌هایی را به ترامپ رسانده‌اند که در آن نسبت به استفاده از لفاظی‌های عمومی شدید هشدار داده‌اند و او را تشویق کرده‌اند که اجازه دهد مذاکرات در اسلام‌آباد به‌عنوان یک «برد-برد» برای ایران و آمریکا به نظر برسد.‌‌

پیام غیرمنتظره میانجی‌های پاکستانی به ترامپ

اقتصاد۲۴- واشنگتن پست به نقل از یک مقام پاکستانی گزارش داد که میانجی‌گران پاکستانی پیام‌هایی را به ترامپ منتقل کرده‌اند که نسبت به استفاده از لحن علنی تند هشدار می‌دهند و او را تشویق می‌کنند که اجازه دهد مذاکرات در اسلام‌آباد به صورت یک «برد-برد» برای ایران و آمریکا جلوه کند.

آتش بس دو هفته‌ای ایران و آمریکا در روز یکم اردیبهشت به پایان می‌رسد و تلاش میانجی پاکستانی برای تمدید آتش بس و برگزاری دور دوم مذاکرات شدت گرفته است.

منبع: انتخاب
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار