تاریخ انتشار: ۱۴:۴۰ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۵

پژمان جمشیدی و بیژن بنفشه‌خواه روی پرده سینما‌ها

کمدی سینمایی «آنتیک» به کارگردانی هادی نائیجی و تهیه‌کنندگی محمود بابایی از چهارشنبه دوم اردیبهشت‌ماه در سینما‌های سراسر کشور اکران می‌شود.

پژمان جمشیدی و بیژن بنفشه خواه

اقتصاد۲۴- کمدی سینمایی «آنتیک» به تهیه‌کنندگی محمود بابایی و کارگردانی هادی نائیجی که نخستین بار در چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد، از چهارشنبه دوم اردیبهشت‌ماه در سینما‌های سراسر کشور اکران می‌شود.

«آنتیک» داستان ابی و ولی را با بازی پژمان جمشیدی و بیژن بنفشه‌خواه روایت می‌کند.

در کنار پژمان جمشیدی و بیژن بنفشه‌خواه، ستاره پسیانی، آناهیتا افشار، امیر نوروزی، غلامرضا نیکخواه، فرزین محدث، علی باقری، مجتبی شفیعی، هادی افتخارزاده، آرش نوذری، لادن ژافه‌وند، یدالله شادمانی، رحمان باقریان، مهدی قربانی و … بازیگران اصلی هستند که در «آنتیک» ایفای نقش کرده‌اند.

در خلاصه داستان این کمدی سینمایی آمده است: «انقلاب شده و کاسبی اِبی و وَلی، آنتیک‌باز‌های قبل انقلاب کساد است، اما افتادن گذرشان به یک امامزاده، مسیر زندگی‌شان را تغییر می‌دهد….»

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار