تاریخ انتشار: ۱۳:۰۵ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۵

زمان مرحله پنجم کالابرگ مشخص شد / سه سناریو برای تغییر مبلغ کالابرگ

معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت کار با اشاره به آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از ۱۵ اردیبهشت گفت سه سناریو برای تغییر مبلغ کالابرگ درنظر گرفته شده است

اعلام زمان مرحله پنجم کالابرگ

اقتصاد۲۴- یعقوب اندایش، معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد مرحله پنجم این طرح از ۱۵ اردیبهشت ماه شارژ می‌شود و مردم بر اساس آخرین رقم کد ملی خود می‌توانند خرید کنند.

 وی در پاسخ به این سوال که آیا طرح کالابرگ ادامه‌دار است، تاکید کرد: بله، در بودجه امسال رقم ۹۹۶ هزار میلیارد تومان به کالابرگ اختصاص یافته و فعلاً با همان مبلغ یک میلیون تومان برای هر نفر ادامه خواهد یافت.

معاون رفاه وزارت کار درباره افزایش مبلغ کالابرگ نیز گفت: سه سناریو به دولت پیشنهاد داده شده است. سناریوی اول بر اساس سبد ۲۳۶۰ کیلوکالری، سناریوی دوم بر اساس ۲۱۰۰ کیلوکالری و سناریوی سوم بر اساس افزایش نرخ ارز تالار دوم (از ۱۱۲ هزار تومان به حدود ۱۳۹ هزار تومان). این پیشنهادات به کمیسیون‌های تخصصی دولت ارجاع شده و امیدواریم مصوبه افزایش مبلغ تا اردیبهشت یا خرداد ماه نهایی شود.

اندایش با اشاره به آمار مشمولان طرح گفت: این طرح با ۷۲.۵ میلیون نفر از یارانه‌بگیران شروع شد و سپس کارکنان دولت، بازنشستگان و حتی افرادی که قبلاً یارانه نمی‌گرفتند نیز به آن پیوستند. اکنون تعداد ایرانیان مقیم داخل که از کالابرگ استفاده می‌کنند به ۸۶ میلیون و ۹۰۰ هزار نفر رسیده و تقریباً ۹۸ درصد خانوار‌های مشمول، اعتبار خود را در ۱۵ روز اول هر دوره شارژ استفاده می‌کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار