تاریخ انتشار: ۱۴:۴۰ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۵

محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های کشور برای آخر هفته

رئیس پلیس راه راهور فراجا از اجرای محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی در محور‌های مهم کشور به منظور افزایش ایمنی و تسهیل عبور و مرور از ۹ تا ۱۲ اردیبهشت خبر داد.

محدودیت‌های ترافیکی جاده ها

اقتصاد۲۴- در راستای ارتقای ایمنی سفرها و مدیریت ترافیک، محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های تردد در برخی محورهای پرتردد کشور از امروز چهارشنبه ۹ اردیبهشت‌ماه آغاز و تا روز شنبه ۱۲ اردیبهشت‌ماه ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به ممنوعیت تردد موتورسیکلت‌ها، افزود: تردد انواع موتورسیکلت از ساعت ۱۲ ظهر روز چهارشنبه ۹ اردیبهشت تا ساعت ۶ صبح روز شنبه ۱۲ اردیبهشت در محورهای کرج–چالوس، هراز، فیروزکوه و مسیر تهران–سمنان–مشهد و بالعکس ممنوع است.

رئیس پلیس راه راهور فراجا درباره محور کرج–چالوس نیز گفت: تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت در این محور همچنان ممنوع است. همچنین در صورت افزایش حجم ترافیک در روزهای چهارشنبه(۹اردیبهشت)، پنجشنبه(۱۰اردیبهشت) و شنبه،(۱۲اردیبهشت)محدودیت‌های یک‌طرفه مقطعی با نظر مأموران پلیس راه اعمال خواهد شد.

سردار کرمی اسد ادامه داد: در روز جمعه ۱۱ اردیبهشت نیز محدودیت‌های قطعی در این محور اجرا می‌شود؛ به‌ طوری که از ساعت ۱۴ تردد خودروها به مقصد چالوس از آزادراه تهران–شمال محدود شده و از ساعت ۱۵ مسیر ابتدای پل زنگوله به سمت چالوس به‌طور کامل مسدود خواهد شد. همچنین از ساعت ۱۶ مسیر مرزن‌آباد به سمت تهران به‌ صورت یک‌طرفه (شمال به جنوب) اجرا می‌شود و این طرح تا ساعت ۲۴ ادامه خواهد داشت.

وی اضافه کرد: در صورت کاهش حجم ترافیک، پایان طرح یک‌طرفه زودتر از زمان اعلام‌شده اجرا خواهد شد. همچنین تردد ساکنان محلی در مسیر جاده قدیم کرج–چالوس تا محدوده پل زنگوله بلامانع است، اما تردد خودروهایی که قصد عزیمت به چالوس را دارند، در زمان اجرای محدودیت‌ها از میدان امیرکبیر ممنوع خواهد بود.

رئیس پلیس راه راهور فراجا درباره محور هراز نیز اظهار کرد: تردد تمامی تریلرها در این محور همچنان ممنوع است. همچنین تردد کامیون‌ها و کامیونت‌ها (به‌ جز حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی) از ساعت ۱۲ تا ۲۴ روز چهارشنبه ۹ اردیبهشت و نیز از ساعت ۸ تا ۲۴ در روزهای پنجشنبه و جمعه ۱۰ و ۱۱ اردیبهشت ممنوع خواهد بود.

وی افزود: در صورت افزایش حجم ترافیک در محور هراز، در روزهای جمعه و شنبه ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، محدودیت یک‌طرفه مقطعی در محدوده پلور تا پلیس راه لاریجان و بالعکس اعمال می‌شود.

سردار کرمی اسد در پایان به محدودیت‌های محور فشم اشاره کرد و گفت: در روز جمعه ۱۱ اردیبهشت، از ساعت ۱۷ تا ۲۰، محدودیت تردد به‌صورت یک‌طرفه از محدوده پل حاجی‌آباد تا ابتدای پیچ آریانا به سمت خروجی فشم اجرا خواهد شد. بنابراین از رانندگان درخواست می‌شود تا با رعایت قوانین و توجه به محدودیت‌های اعلام‌ شده، در افزایش ایمنی سفرهای جاده‌ای همکاری کنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار