تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۵

ادعای فرمانده سنتکام درباره غرق کشتی‌های ایرانی

فرمانده سنتکام گفت: کشتی‌های موجود در خلیج فارس متعلق به ۸۷ کشور هستند و ما از کشتی‌ها می‌خواهیم که با خیال راحت از تنگه هرمز عبور کنند.

برد کوپر فرمانده سنتکام

اقتصاد۲۴- برد کوپر، فرمانده ستاد مرکزی ایالات متحده (سنتکام) مدعی شد: «ما مسیری را در تنگه هرمز برای تأمین امنیت ناوبری و ادامه محاصره بنادر ایران باز کردیم.»

وی در ادامه بیان کرد: سپاه پاسداران موشک و پهپاد به سمت کشتی‌های تجاری شلیک کرد و ما از آنها محافظت کردیم.»

برد کوپر در ادامه در مورد پروژه آمریکا در تنگه هرمز گفت: «پروژه آزادی» یک عملیات دفاعی است و ما ناوشکن‌های ضد موشک بالستیک را مستقر کرده‌ایم. کشتی‌های موجود در خلیج فارس متعلق به ۸۷ کشور هستند و ما از کشتی‌ها می‌خواهیم که با خیال راحت از تنگه هرمز عبور کنند.»


بیشتر بخوانید: تکذیبیه سپاه درباره عبور شناور‌ها از تنگه هرمز


فرمانده سنتکام افزود: «ما طبق دستور رئیس جمهور ترامپ به حملات ایران پاسخ خواهیم داد.» وی در ادامه گفت: «هیچ کشتی نیروی دریایی ایالات متحده در حملات ایران آسیب ندید.»

وی در ادامه بیان کرد: «ما شش قایق ایرانی را که قصد حمله به کشتی‌ها را داشتند، غرق کردیم.»

در واکنش به این ادعا‌ها یک مقام نظامی ایران گفت: «ادعای آمریکا مبنی بر غرق کردن تعدادی از قایق‌های جنگی ایران کذب است.»

منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار