تاریخ انتشار: ۱۱:۴۶ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۵

خانه‌تکانی بزرگ در پرسپولیس

به دلیل عملکرد نامناسب بازیکنان خارجی پرسپولیس، احتمالاً در فصل آینده به جز یکی دو بازیکن سایر بازیکنان خارجی جدا خواهند شد.

خانه‌تکانی بزرگ در پرسپولیس

اقتصاد۲۴- با وجود هزینه‌هایی که باشگاه پرسپولیس در فصل جاری برای جذب بازیکنان خارجی انجام داد، بررسی عملکرد این بازیکنان نشان می‌دهد که بخش قابل توجهی از آنها نتوانستند انتظارات را برآورده کنند؛ موضوعی که با نارضایتی هواداران نیز همراه شده است.

در میان خارجی‌های پرسپولیس، تنها یکی دو بازیکن توانستند تا حدی عملکرد قابل قبولی از خود ارائه دهند. از جمله اوستون اورونوف و ایگور سرگیف که در مقاطعی از فصل نمایش‌های مثبتی داشتند و تا حدودی رضایت کادرفنی و هواداران را جلب کردند.

در مقابل، سایر بازیکنان خارجی نتوانستند نقش مؤثری در ترکیب تیم ایفا کنند. مارکو باکیچ اگرچه در هفته‌های ابتدایی لیگ عملکرد نسبتاً خوبی داشت، اما بعد از مصدومیت در نیم فصل اول، به‌مرور با افت محسوس مواجه شد و نتوانست روند مطلوب خود را حفظ کند.

از سوی دیگر، عملکرد دنیل گرا و تیوی بیفوما نیز به‌هیچ‌وجه رضایت‌بخش نبوده و این بازیکنان عملاً نتوانستند انتظارات را در ترکیب پرسپولیس برآورده کنند.

بر همین اساس، از داخل باشگاه پرسپولیس خبر می‌رسد که مدیران این باشگاه در حال بررسی جدی وضعیت خارجی‌ها هستند و به احتمال فراوان به‌جز اورونوف و سرگیف، سایر بازیکنان خارجی در برنامه‌های فصل آینده جایی نخواهند داشت.

این تصمیم در شرایطی مطرح شده که پرسپولیس به دنبال اصلاح ساختار تیم و افزایش بهره‌وری از سهمیه بازیکنان خارجی است؛ سهمیه‌ای که در سال‌های اخیر همواره یکی از چالش‌های مهم این باشگاه بوده است.

اکنون باید دید مدیران پرسپولیس در نقل‌وانتقالات پیش‌رو چه تصمیمی خواهند گرفت و آیا این خانه‌تکانی گسترده در جمع خارجی‌ها به بهبود کیفیت فنی تیم منجر خواهد شد یا خیر.

منبع: مشرق نیوز
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار