تاریخ انتشار: ۱۴:۱۳ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۵

دستگیری عامل انتشار اطلاعات ایست‌های بازرسی تهران

فرماندهی انتظامی تهران بزرگ از شناسایی و بازداشت فردی خبر داد که اطلاعات نقاط ایست بازرسی شمال تهران را جمع‌آوری و در شبکه‌های معاند منتشر می‌کرد.

دستگیری عامل انتشار اطلاعات ایست‌های بازرسی تهران

اقتصاد۲۴- مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ اعلام کرد: «با تلاش تیم‌های عملیاتی و اطلاعاتی فاتب، فردی که اطلاعات نقاط ایست بازرسی شمال تهران را جمع‌آوری و در شبکه‌های معاند منتشر می‌کرد، شناسایی و دستگیر شد.

بررسی‌ها نشان می‌دهد متهم اطلاعات مذکور را پیش از انتشار، در گروهی تلگرامی جمع‌آوری و در اختیار ادمین شبکه جاسوسی قرار می‌داد. وی در جریان تحقیقات اذعان داشته که یک سال قبل به عضویت گروهی با پوشش گزارش وضعیت راه‌ها درآمده، اما با آغاز درگیری‌ها، ارسال نقاط ایست بازرسی توسط ادمین گروه مطالبه و نهایتاً در شبکه‌های معاند منتشر می‌شد.»

پلیس تاکید کرد: سازمان‌های جاسوسی دشمن از ابزار‌های فضای مجازی برای جذب افراد سوء استفاده می‌کنند و هموطنان باید هوشیار باشند و با اراده قوی در کنار وطن برای دفاع از امنیت و آرامش جامعه ایستادگی کنند.

مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ از شهروندان خواست هرگونه اقدام مشکوک در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی را سریعاً به پلیس اطلاع دهند.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار