تاریخ انتشار: ۱۴:۵۳ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۵

واکنش بغداد به اتهامات آمریکا علیه معاون وزیر عراق در خصوص دور زدن تحریم ایران

وزارت نفت عراق اتهامات آمریکا علیه معاون وزیر نفت این کشور را رد کرد.

واکنش بغداد به اتهامات آمریکا علیه معاون وزیر عراق در خصوص دور زدن تحریم ایران

اقتصاد۲۴- وزارت خارجه آمریکا روز پنجشنبه در بیانیه‌ای ادعایی اعلام کرد که «علی معارج بهادلی»، معاون وزیر نفت عراق را تحریم کرده و مدعی شد که وی «از جایگاه دولتی خود سوءاستفاده کرده تا نفت عراق را به نفع نظام ایران و گروه‌های نیابتی تروریستی آن به طور غیرقانونی جابجا کند». آمریکا همچنین بهادلی را متهم کرد که در چارچوب طرحی برای کمک به ایران در دور زدن تحریم‌ها، نفت عراق و ایران را به طور متقلبانه مخلوط کرده است.

بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی عراق، وزارت نفت این کشور با رد این اتهامات ادعایی، بر «اهمیت شفافیت در رسیدگی به همه اتهامات بر مبنای شواهد و حقایق» تأکید کرد.

این وزارتخانه اعلام کرده است که برای بررسی این موضوع آمادگی کامل دارد، اما در عین حال افزود: «عملیات صادرات نفت خام، بازاریابی، بارگیری روی نفت‌کش‌ها و مراحل مرتبط با آن» جزو وظایف معاون وزیر نفت نیست.

پیش از این نیز در سال گذشته میلادی، پس از آنکه نهادهای تحت مدیریت یک تاجر عراقی به همین اتهامات ادعایی تحریم شدند، شرکت بازاریابی نفت عراق (سومو) هرگونه ادعا درباره عملیات اختلاط نفت برای کمک به ایران در بنادر یا آب‌های سرزمینی این کشور را تکذیب کرده بود.

آمریکا به طور یک‌جانبه فروش نفت ایران را تحریم کرده و هر کشور یا شرکتی را که اقدام به خرید آن کند، مجازات می‌کند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار