تاریخ انتشار: ۰۹:۳۸ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۵

حکم اعدام مجتبی کیان اجرا شد+ عکس

قوه قضائیه از اجرای حکم اعدام مجتبی کیان که اقدام به ارسال اطلاعات مرتبط با واحدهای صنایع دفاعی کشور به دشمن می‌کرد، خبر داد.

حکم اعدام مجتبی کیان اجرا ش

اقتصاد۲۴- قوه قضائیه اعلام کرد: مجتبی کیان، فرزند محمدقلی، از عناصر همکار دشمن که در طول جنگ رمضان اقدام به ارسال اطلاعات مرتبط با واحد‌های صنایع دفاعی کشور به دشمن می‌کرد، پس از تشکیل پرونده و رسیدگی قضایی در دادگستری استان البرز، بامداد امروز پس از تأیید حکم از سوی دیوان عالی کشور و طی روال قانونی، به دار مجازات آویخته شد.

در ادامه این مطلب آمده است: طبق تحقیقات انجام‌شده، نامبرده در طول جنگ رمضان پیام‌های متعددی را به شبکه‌های معاند وابسته به دشمن صهیونیستی ـ آمریکایی ارسال می‌کرد که از جمله آنها، مختصات و اطلاعات محل واحد‌های تولید قطعات مرتبط با صنایع دفاعی کشور بود.

محکوم‌علیه در شرایط جنگی، در پیام‌هایی به شبکه وابسته به دشمن، اطلاعات محل شرکت مرتبط با صنایع دفاعی را ارسال و با قید نام نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در پیام ارسالی به عوامل این شبکه تأکید می‌کند که موضوع را «به بی‌بی آمار بده».

مجتبی کیان

منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار