تاریخ انتشار: ۲۰:۰۵ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۵

ترامپ خبر از آمادگی برای ادامه حملات داد

رئیس جمهور ایالات متحده، ادعا کرد که تهران «بهای» مذاکرات صلح متوقف شده را خواهد پرداخت.

رییس جمهور آمریکا

اقتصاد۲۴- ایالات متحده امروز چهارشنبه، ۲۰ خرداد، حملات هوایی علیه ایران انجام داد و تهران نیز به پایگاه آمریکایی در کشور‌های منطقه پاسخ داد.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده، مدعی شد که تهران «بهای» مذاکرات صلح متوقف شده را خواهد پرداخت.

ترامپ مدعی شده است: تهران مذاکرات صلح را متوقف کرد و در نهایت به پیشرفت بسیار محدودی منجر شد.

وی در ادامه این ادعا تأکید کرد: ایران فرصتی برای امضای توافق و بقا داشت.

ترامپ در بخشی از پیام خود در تروث سوشال ادعا کرد: «ایران فقط حرف می‌زند و هیچ عملی انجام نمی‌دهد. آنها برای مذاکره در مورد توافقی که برایشان عالی بود، خیلی وقت صرف کردند، حالا باید هزینه آن را بپردازند!»

ترامپ در گفتگوی خود با فاکس نیوز نیز ادعا داشت: «به دستور حملات جدید علیه نیروگاه‌ها و پل‌های ایران نزدیک شده‌ام.»

آمادگی ترامپ برای حمله به ایران

منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار