تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۵
در پی افزایش مصرف برق در روزهای گرم سال

برق بی‌رحمانه قطع می‌شود/ هشدار جدی توانیر به مشترکان پرمصرف

معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر اعلام کرد: در صورت رعایت نکردن الگوی مصرف و بی‌توجهی به هشدارهای صادرشده، برق مشترکان بدمصرف بدون هیچ‌گونه تشریفات و اغماض قطع خواهد شد.

برق بی‌رحمانه قطع می‌شود

اقتصاد۲۴- اکبر حسن‌بکلو، معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر، با اشاره به شرایط حساس شبکه برق کشور در فصل گرم سال اظهار کرد: سیاست توانیر در قبال مشترکان پرمصرف کاملاً روشن و قاطع است و هر مشترکی که با مصرف غیرمتعارف، پایداری شبکه را به خطر بیندازد، با برخورد فوری مواجه خواهد شد.

وی افزود: در شرایطی که شبکه برق کشور در روز‌های گرم تابستان با فشار سنگین ناشی از اوج مصرف روبه‌روست، همراهی همه مشترکان در بخش‌های مختلف، نقشی تعیین‌کننده در حفظ پایداری شبکه و جلوگیری از خاموشی‌های گسترده دارد.

معاون هماهنگی توزیع توانیر با بیان اینکه مدیریت مصرف برق یک توصیه صرف نیست، تصریح کرد: صرفه‌جویی در مصرف برق، امروز یک ضرورت ملی است و همه مشترکان اعم از خانگی، صنفی، تجاری، اداری و عمومی موظف‌اند با رعایت الگوی مصرف، به تأمین برق پایدار برای کشور کمک کنند.

حسن‌بکلو ادامه داد: افزایش استفاده از وسایل سرمایشی، رشد دمای هوا و بالا رفتن هم‌زمان مصرف در بخش‌های مختلف، احتمال بروز ناترازی و وارد آمدن فشار مضاعف به شبکه را افزایش داده است؛ از این رو، برخورد با مشترکان بدمصرف با جدیت در دستور کار قرار دارد.

وی خاطرنشان کرد: رصد مصرف برق مشترکان از طریق سامانه‌های هوشمند و پایش‌های میدانی به‌صورت مستمر انجام می‌شود و در صورت مشاهده مصرف غیرمجاز، نامتعارف یا خارج از الگو، برق مشترک مورد نظر بدون هیچ‌گونه تشریفات قطع خواهد شد.

او تأکید کرد: حفظ پایداری شبکه برق کشور نیازمند مشارکت همگانی است و در شرایط فعلی، هر میزان صرفه‌جویی می‌تواند به تأمین برق پایدار برای مشترکان خانگی، مراکز درمانی، بخش تولید و خدمات عمومی کمک کند.

معاون هماهنگی توزیع توانیر در پایان هشدار داد: همه مشترکان بدمصرف در بخش‌های اداری، تجاری و خانگی باید این اخطار را جدی بگیرند؛ چرا که در روز‌های اوج مصرف، کوچک‌ترین بی‌توجهی به الگوی مصرف می‌تواند به اختلال در شبکه منجر شود و در این زمینه، با هیچ مشترک پرمصرفی مماشات نخواهد شد.

منبع: خبرگزاری صداوسیما
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار