کد ویدیو

سرنوشت کالابرگ به تأمین اعتبار گره خورد

احمد میدری، وزیر رفاه می گوید: همه موافق افزایش رقم کالابرگ هستند اما برای تامین منابع مالی به نتیجه نرسیده‌ایم.
کد خبر: ۳۶۸۸۰۴
شنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۵
 
 
 
 

اقتصاد۲۴- وزیر تعاون گفت: اگرچه همه دستگاه‌های مرتبط با اصل افزایش اعتبار کالابرگ موافق هستند، اما مسئله اصلی تأمین منابع مالی آن است. در حال حاضر این موضوع همچنان در دولت در دست بررسی است و درباره اینکه از چه محل و منبعی بتوان اعتبار کالابرگ را افزایش داد، گفت‌و‌گو‌ها ادامه دارد.

احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، درباره احتمال افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی اظهار کرد: پس از دستور رئیس‌جمهور، روز گذشته نیز جلسه‌ای با حضور بانک مرکزی برگزار شد، اما به دلیل محدودیت‌های درآمدی ناشی از تبعات جنگ، هنوز درباره تامین منابع مالی مورد نیاز برای افزایش اعتبار کالابرگ جمع‌بندی نهایی حاصل نشده است.

وی در گفت‌وگویی با صداوسیما، افزود: اگرچه همه دستگاه‌های مرتبط با اصل افزایش اعتبار کالابرگ موافق هستند، اما مسئله اصلی تامین منابع مالی آن است. در حال حاضر این موضوع همچنان در دولت در دست بررسی است و درباره اینکه از چه محل و منبعی بتوان اعتبار کالابرگ را افزایش داد، گفت‌و‌گو‌ها ادامه دارد.

منبع: شفقنا

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.