تاریخ انتشار: ۱۳:۱۶ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۵

اعتراض بازنشستگان تأمین اجتماعی بالا گرفت/ مابه‌التفاوت فروردین و اردیبهشت واریز نشد

مابه‌التفاوت حقوق فروردین و اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی پرداخت نشد.

اعتراض بازنشستگان تأمین اجتماعی

اقتصاد۲۴- برخلاف انتظار بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی، مابه‌التفاوت افزایش حقوق ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال ۱۴۰۵ همراه با حقوق خردادماه واریز نشد؛ با این حال، کانون بازنشستگان وعده داده است که این مبالغ طی روز‌های آینده به حساب افراد واریز شود.

وضعیت پرداخت حقوق خردادماه بازنشستگان تأمین اجتماعی

فرآیند واریز حقوق خردادماه برای بیش از ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار بازنشسته و مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی از چهارشنبه گذشته بر اساس حروف الفبا آغاز شده است. با این حال، گزارش‌ها حاکی از آن است که در مرحله فعلی، تنها افزایش حقوق مربوط به ماه خرداد به حساب‌ها واریز شده و مابه‌التفاوت دو ماه پیش از آن (فروردین و اردیبهشت) هنوز پرداخت نشده است.

توضیحات کانون بازنشستگان و سازمان تأمین اجتماعی درباره واریز مابه‌التفاوت حقوق

در پی پیگیری‌های بازنشستگان، کانون بازنشستگان اعلام کرده است که مابه‌التفاوت حقوق دو ماه گذشته، ظرف روز‌های آینده پرداخت خواهد شد.

از سوی دیگر، سازمان تأمین اجتماعی پیش‌تر اعلام کرده بود که حقوق خردادماه بر اساس احکام جدید سال ۱۴۰۵، شامل تمامی افزایش‌های مصوب سالانه و مرحله نهایی متناسب‌سازی محاسبه شده است. همچنین برای تأمین بودجه حقوق خردادماه، مبلغ ۱۴۰ هزار میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته است.

منبع: اقتصاد آنلاین
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار