تاریخ انتشار: ۱۸:۵۰ - ۱۱ تير ۱۴۰۵

مسیر‌های ورودی به تهران مسدود می‌شود؟

قرارگاه برگزاری آیین وداع و تشییع رهبر انقلاب اعلام کرد: هموطنان عزیز تا حد امکان برنامه سفر خود به تهران را به گونه‌ای مدیریت کنند که از حداکثر ظرفیت اسکان و ارائه خدمات به زائرین در تهران استفاده شود.

مسیر‌های ورودی به تهران مسدود می‌شود؟

اقتصاد۲۴-قرارگاه برگزاری آیین وداع با رهبر شهید انقلاب روز پنجشنبه در اطلاعیه شماره ۲ اعلام کرد:

«۱. حضور وفاداران به آرمان‌های انقلاب اسلامی و ولی امر شهیدمان در مراسم وداع و تشییع بی‌شک بزرگترین اجتماع تاریخ بشری را رقم خواهد زد که چشم جهانیان را خیره کرده و موجب تسلای قلب حضرت ولیعصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) خواهد بود به همین دلیل خلق چنین حماسه تاریخی نیازمند همکاری صمیمانه مردم عزیز خواهد بود که معتقدیم در نهایت دقت انجام خواهد شد

۲. خادمان شما در همه سازمان‌ها و رده‌های مختلف نهایت تلاش و آمادگی خود را به کار بستند تا بستر مناسب برای حضور زائران گرامی را در مراسم وداع، برگزاری نماز و تشییع رهبر شهید انقلاب آماده شود و چندین شبانه روز است که همه امکانات لازم برای این امر بسیج شده است.

۳. هموطنان عزیز تا حد امکان برنامه سفر خود به تهران را به گونه‌ای مدیریت کنند که از حداکثر ظرفیت اسکان و ارائه خدمات به زائرین در تهران استفاده شود به عنوان مثال سفر را کوتاه کنند تا تعداد بیشتری از مشتاقان شرکت در مراسم بتوانند حضور پیدا کنند.

۴. مبادی و جاده‌های ورودی به پایتخت همواره باز است و هیچگونه منعی برای ورود وجود ندارد.

۵. زائران گرامی اخبار و اطلاعیه‌ها را از مراجع رسمی پیگیری کنند و به ویژه مراقب شایعات و اخبار جعلی باشند.

۶. پیش بینی و توجه به محدودیت‌های ترافیکی در سطح شهر تهران و حفظ آرامش در هنگام حرکت همواره توصیه می‌شود تا برنامه‌ریزی حضور هم وطنان دچار اختلال نگردد.»

ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار