تاریخ انتشار: ۱۴:۵۳ - ۱۳ تير ۱۴۰۵

اظهارات شوکه‌کننده سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید/ جوانان معترض را به ایران بفرستید!

کارولین لیویت، سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید، با اظهارنظری جنجالی در فاکس نیوز پیشنهاد کرد جوانان آمریکایی که از تورم و هزینه‌های زندگی گلایه دارند، برای قدردانی از شرایط کشورشان، به ایران یا کوبا فرستاده شوند.

لویت

اقتصاد۲۴-کارولین لیویت، سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید، با اظهارنظری جنجالی در فاکس نیوز پیشنهاد کرد جوانان آمریکایی که از تورم و هزینه‌های زندگی گلایه دارند، برای قدردانی از شرایط کشورشان، به ایران یا کوبا فرستاده شوند.

این اظهارات در پاسخ به پیشنهاد جسی واترز، مجری برنامه، مبنی بر اعزام جوانان بدرفتار به ارتش مطرح شد. ویدیوی این مصاحبه به سرعت در شبکه‌های اجتماعی موجی از واکنش‌های تند را برانگیخت

منبع: خبر فوری
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار