تاریخ انتشار: ۱۱:۱۳ - ۱۵ تير ۱۴۰۵

پیام تند نوری همدانی: عاملان جنایت بدانند قصاص قطعی است

آیت‌الله نوری همدانی با اشاره به حضور گسترده مردم در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید ایران اسلامی گفت: در این چند روز، همه دنیا از عظمت حضور مردم متحیر شد و ان‌شاء‌الله در روز‌های آینده نیز این حضور گسترده‌تر خواهد شد.

نوری همدانی

اقتصاد۲۴- آیت‌الله حسین نوری همدانی، در دیدار جمعی از شرکت‌کنندگان در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی، با اشاره به جایگاه والا و برجسته آن شهید، اظهار کرد: شاید امروز برای بسیاری از افراد هنوز به‌درستی روشن نباشد که چه شخصیت ممتاز و بزرگی را از دست داده‌ایم. بنده ایشان را از دهه ۳۰ می‌شناسم و سراسر زندگی ایشان سرشار از نکات مهم، ارزشمند و قابل توجه بود.

این مرجع تقلید با اشاره به حضور گسترده مردم در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید ایران اسلامی افزود: در این چند روز، همه دنیا از عظمت حضور مردم متحیر شد و ان‌شاء‌الله در روز‌های آینده نیز این حضور گسترده‌تر خواهد شد.

وی در ادامه تأکید کرد: دشمنان بدانند که این حضور حماسی، تنها بخشی از ارادتمندان ایشان را نشان می‌دهد و این مرد الهی در سراسر جهان علاقه‌مندان و دلبستگان فراوانی دارد و همه باید بدانند نزاع ما با تفکر استکباری و ظلم و جنایتی است که از سوی نوری همدانی در روز دوشنبه ۱۵ تیر، وی در پایان با توصیه به مسئولان کشور تأکید کرد: مسئولان قدر این مردم را بدانند و با حفظ وحدت و همبستگی، برای حل مشکلات کشور تلاش کنند و از رکن رکین ولایت فقیه حراست و صیانت کنند و معتقدم هدف اصلی و نخست دشمن تضعیف این جایگاه است و هشدار می‌دهم به همه خصوصاً خواص و مسئولان به طور جدی به این موضوع توجه کنند.

ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
آخرین اخبار