تاریخ انتشار: ۰۸:۴۶ - ۲۳ تير ۱۴۰۵

حمله موشکی به مقر کرد‌های مخالف در اربیل

رویترز اعلام کرد که مراکز کرد‌های مخالف جمهوری اسلامی در اربیل عراق مورد حمله قرار گرفت. همچنین همزمان با آژیر‌های خطر، سامانه‌های پدافندی «سی‌رام» در سفارت آمریکا در بغداد فعال شده است.

حمله موشکی به مقر کردها در اربیل

اقتصاد۲۴- خبرگزاری رویترز مدعی شد: یک نقطه متعلق به کُرد‌های مخالف جمهوری اسلامی ایران در اربیل در اقلیم کردستان عراق هدف حمله موشک قرار گرفت. براساس گزارش این رسانه انگلیسی «این حمله در شرق اربیل و با موشک» صورت گرفته است.

رویترز تاکنون جزئیات بیشتری از این حمله و میزان خسارات یا تلفات احتمالی آن گزارشی منتشر نکرده‌اند.

این حمله ساعاتی پس از آن روی می‌دهد که منابع غیر رسمی از شنیده شدن صدای چندین انفجار در اربیل عراق خبر داده بودند.

پیشتر نیز در روز‌های گذشته شورای امنیت اقلیم کردستان عراق از انجام حملات موشکی و پهپادی به محل اسکان کرد‌های تجزیه طلب خبر داده بود.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار