تاریخ انتشار: ۱۱:۴۷ - ۲۵ تير ۱۴۰۵

زیدآبادی خطاب به وحید جلیلی: چرا در تهران نشسته‌اید؟

زید آبادی نوشت: اگر آقای جلیلی و دوستانش بخواهند ترامپ را بکشند، هیچکس در این کشور یافت نمی‌شود که بخواهد یا بتواند جلوی آنها را بگیرد‌؛ با این وصف، چرا آنان به جای آنکه در اقصی‌نقاط جهان دنبال یافتن ترامپ باشند، در تهران نشسته‌اند و چند شهروند بی‌پناه و هیچکاره را زیر رگبار حملات خود گرفته‌اند؟

انتقاد زیدآبادی از وحید جلیلی

اقتصاد۲۴- احمد زیدآبادی، تحلیلگر سیاسی، در یادداشتی تحت عنوان «وحید جلیلی و نهضت حرّافی!» در کانال تلگرامی خود نوشت: «هر کس صحبت‌های وحید جلیلی معاون صدا و سیما را بشنود، تصور می‌کند که او الان ترامپ را خفت‌گیر کرده، روی سینه‌اش نشسته و کارد بر حلقومش گذاشته تا سرش را ببرد، اما فیاض زاهد می‌خواهد کارد را از دستش بگیرد!

من نمی‌دانم آقای زاهد که در این کشور هیچ‌کاره است، چطور با بیان یک جمله که آن را هم پس گرفته، عملاً به صورت بزرگترین مانع تقاص گرفتن وحید جلیلی و همفکرانش از ترامپ در آمده است که به این شدت آماج این میزان توهین و تهدید و بدحرفیِ پیدا و پنهان حتی از طرف معاونت صدا و سیما قرار گرفته است!

والله اگر آقای جلیلی و دوستانش بخواهند ترامپ را بکشند، هیچکس در این کشور یافت نمی‌شود که بخواهد یا بتواند جلوی آنها را بگیرد؛ با این وصف، چرا آنان به جای آنکه در اقصی‌نقاط جهان دنبال یافتن ترامپ باشند، در تهران نشسته‌اند و چند شهروند بی‌پناه و هیچکاره را زیر رگبار حملات خود گرفته‌اند؟

اگر در ادعای خود صادقند و دنبال بازی‌ها و تسویه‌حساب‌های سیاسی نیستند چرا به وعدهٔ کشتن ترامپ عمل نمی‌کنند و به جایش نهضت حرافی به راه انداخته‌اند؟

من از طرف آقای زاهد قول می‌دهم که اگر وحید جلیلی و دوستانش ترامپ را کشتند، به شادی و شکرانهٔ آن، از پل تجریش تا میدان راه آهن نقل و نبات پخش کند و حرکات موزون انجام دهد! پس به جای لفاظی و حرافی علیه این و آن شهروند بی‌گناه، دست بجنبانند که همهٔ ما منتظریم!»

منبع: فرارو
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار