تاریخ انتشار: ۱۱:۲۴ - ۲۷ تير ۱۴۰۵

بیژن زنگنه تبرئه شد / سرنوشت پرونده کرسنت مشخص شد؟

با اعلام خبر صدور حکم برائت وزیر اسبق نفت در پرونده کرسنت، اظهارات مصطفی پورمحمدی رئیس سابق سازمان بازرسی و چهره شناخته‌شده سیاسی - امنیتی درباره این پرونده مورد توجه کاربران شبکه‌های اجتماعی قرار گرفت.

بیژن زنگنه تبرئه شد

اقتصاد۲۴- بیژن زنگنه، وزیر اسبق نفت در پرونده کرسنت، تبرئه و رسیدگی به این بخش از پرونده در دادگاه مختومه شد. کاربران در شبکه‌های اجتماعی واکنش‌های مختلفی به این موضوع نشان دادند. واکنش‌هایی که بعضی از آنها قابل انتشار نیست، اما مفهوم بسیاری از آنها در مجموع این است که چرا این مسیر در مورد پرونده کرسنت طی شد و با آنهایی که جلوی اجرای قرارداد را گرفتند، چه برخوردی خواهد شد. برخی کاربران منتقد نیز می‌گویند این رای درست نیست.

هرچند خبر تبرئه وزیر اسبق نفت در دادگاه میان اخبار مهم مربوط به جنگ و تحولات اخیر کمرنگ می‌شود، اما در ساعات گذشته بعضی مصاحبه‌ها و اظهارنظر‌ها درباره ابعاد مختلف این پرونده در شبکه‌های اجتماعی بازنشر شد. از جمله اظهارات مصطفی پورمحمدی، نامزد انتخابات دوره چهاردهم ریاست‌جمهوری (۱۴۰۳) که سعید جلیلی و علیرضا زاکانی را در جریان یکی از مناظره‌ها خطاب قرار می‌دهد.

منبع: فرارو
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار