تاریخ انتشار: ۱۴:۰۹ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۵

حقوق معلمان واریز شد

عضو کمیسیون آموزش مجلس از تداوم پرداخت حقوق و بیمه معلمان حق‌التدریس آزاد در تعطیلات تابستان خبر داد و اعلام کرد نخستین حقوق این گروه نیز واریز شده تا یکی از مهم‌ترین مطالبات معلمان به سرانجام برسد.

خبر خوش برای معلمان

اقتصاد۲۴- حسین امامی‌راد، عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی، از تحقق یکی از مطالبات مهم معلمان حق‌التدریس آزاد خبر داد و گفت: با پیگیری‌های انجام‌شده در کمیسیون آموزش مجلس و جلسات مشترک با وزارت آموزش‌وپرورش، مقرر شد پرداخت حقوق و بیمه این گروه از معلمان در فاصله پایان خرداد تا آغاز سال تحصیلی جدید، بدون هیچ‌گونه وقفه ادامه یابد.

وی افزود: بعد از این توافق، سرانجام اولین حقوق این دسته از معلمان عزیز، در تابستان واریز گردید.

عضو کمیسیون آموزش مجلس اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های معلمان حق‌التدریس آزاد، قطع حقوق و بیمه در ایام تعطیلات تابستان بود که این موضوع به‌طور جدی در دستورکار کمیسیون آموزش مجلس قرار گرفت و با برگزاری جلسات و پیگیری‌های مستمر، این مطالبه به نتیجه رسید.

امامی‌راد با تأکید بر اینکه استمرار پرداخت حقوق، گامی مؤثر در تأمین امنیت شغلی و معیشتی این معلمان است، افزود: خوشبختانه با همراهی وزارت آموزش‌وپرورش و شخص وزیر محترم، تصمیم لازم برای تداوم پرداخت‌ها اتخاذ شد و معلمان حق‌التدریس می‌توانند با اطمینان خاطر، بدون نگرانی از قطع حقوق و بیمه، سال تحصیلی جدید را آغاز کنند.

چندی پیش حسین امامی‌راد پیگیری موضوع استمرار پرداخت حقوق و بیمه معلمان حق‌التدریس در تابستان، خبر داده بود.

منبع: اقتصاد آنلاین
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار