تاریخ انتشار: ۰۹:۱۷ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۵
میدری از یک آمار عجیب رونمایی کرد

خبر مهم وزیر کار درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان / بازنشستگان زیر ۴۰ سال چند نفرند؟

وزیر کار گفت: هم‌اکنون هفت میلیون نفر بازنشسته در کشور وجود دارد که از این شمار، ۱۳۰ هزار نفر معادل ۱.۸درصد زیر ۴۰ سال سن دارند.

متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان

اقتصاد۲۴- احمد میدری در حاشیه همایش وفاق ملی برای حمایت و صیانت از اشتغال جوانان در عسلویه استان بوشهر بر ضرورت اصلاح روند بازنشستگی در مشاغل سخت و زیان‌آور برای جلوگیری از تضییع فرصت‌های شغلی جوانان تأکید کرد.

وی با انتقاد از توسعه بی‌رویه بازنشستگی‌های پیش از موعد تحت عنوان سخت و زیان‌آور گفت: در زمان کنونی ۵۰ درصد بازنشستگان جز مشاغل سخت هست، اما طبق قانون، شاغلان این حوزه باید روزانه ۶ ساعت کار کنند، نه اینکه ۱۰ سال زودتر بازنشسته شوند.

میدری ادامه داد: از سوی دیگر بازنشستگی زودهنگام و اشتغال مجدد این افراد در همان حوزه‌ها یا موارد متفاوت، فرصت اشتغال را از جوانان سلب می‌کند.

وی با اشاره به فشار‌های مالی بر صندوق‌های بازنشستگی، اظهار کرد: با تمام چالش‌های موجود متناسب سازی حقوق بازنشستگان انجام شده است که برای جبران مستمری بازنشستگان، تا کنون در دولت چهاردهم مبلغ ۵۰۰ هزار میلیارد تومان از محل منابع سازمان برنامه و بودجه تأمین شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی یادآورشد: سیاست اصلی دولت برای حفظ قدرت خرید، کنترل نرخ تورم از طریق انقباض بودجه و جلوگیری از خلق پول و نشر اسکناس است؛ چرا که بدون کنترل تورم، متناسب‌سازی حقوق‌ها کارایی خود را از دست می‌دهد.

میدری گفت: امکان نظارت بر گردش مالی و حساب‌های شرکت‌ها فراهم است و مدیران پتروشیمی موظف‌اند با مدیریت بهینه، سهم پیمانکاران بومی را افزایش دهند.

وی بیان کرد: در صورت توانمندی پیمانکاران برای تولید داخلی، امکان اعمال پنج درصد ارفاق در مناقصات وجود دارد، اما در صورت نبود توان فنی، دست مدیر برای قرارداد بسته است.

میدری اظهارداشت: توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای برای تربیت نیروی انسانی متخصص، تنها راهکار افزایش بهره‌وری و کاهش وابستگی است.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار