تاریخ انتشار: ۱۲:۱۴ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۵

لکه‌های نفتی وارد جنگل‌های حرا در قشم شد

بر اساس گزارش اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان، بخشی از لکه‌های نفتی وارد محدوده جنگل‌های حرا در جزیره قشم شده است.

لکه های نفتی

اقتصاد۲۴-روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان اعلام کرد: بر اساس گزارش‌های اولیه، بخشی از لکه‌های نفتی وارد محدوده جنگل‌های حرا شده و با توجه به حساسیت بالای اکوسیستم‌های مانگرو، ضرورت بررسی و اقدام فوری برای جلوگیری از گسترش آلودگی و کاهش آثار احتمالی آن مورد تأکید قرار گرفت.

در ادامه رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان قشم با حضور در منطقه، از محدوده جنگل‌های حرا و بخش‌های آلوده بازدید میدانی به عمل آورد و وضعیت موجود، میزان پراکنش لکه‌های نفتی و شرایط عرصه‌های جنگلی را مورد بررسی قرار داد.

همچنین اقدامات لازم برای پیگیری مسئله با ارگان‌های مرتبط، کنترل و پاکسازی آلودگی و جلوگیری از ورود بیشتر مواد نفتی به عرصه‌های جنگلی در حال انجام است.

جنگل‌های حرا از زیست‌بوم‌های ارزشمند ساحلی جزیره قشم به شمار می‌روند و نقش مهمی در حفظ تنوع زیستی، پایداری سواحل و زیست و تکثیر گونه‌های مختلف آبزی و پرندگان دارند؛ ازاین‌رو حفاظت از این مناطق در برابر آلودگی‌های نفتی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

علت و منشأ دقیق ورود لکه‌های نفتی پس از بررسی‌های کارشناسی و جمع‌بندی گزارش‌های دستگاه‌های ذی‌ربط اعلام خواهد شد.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار