تاریخ انتشار: ۱۲:۰۸ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۵

درخواست عربستان از آمریکا/ واشنگتن وارد جنگ یمن می‌شود؟

یک رسانه عبری مدعی شده محمد بن‌سلمان از فرمانده سنتکام خواسته آمریکا مستقیماً وارد جنگ با انصارالله یمن شود، اما واشنگتن ضمن رد این درخواست، تنها حمایت از عملیات نظامی عربستان را پذیرفته است.

ترامپ و بن سلما

اقتصاد۲۴- تلویزیون «کان» اسرائیل گزارش داد محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، از آمریکا خواسته است مسئولیت و فرماندهی جنگ علیه انصارالله یمن را بر عهده بگیرد، اما واشنگتن با این درخواست مخالفت کرده و تنها حمایت از عملیات نظامی عربستان را پذیرفته است.

«کان» به نقل از یک منبع آگاه اعلام کرد این درخواست در دیدار اواسط ماه جاری میان محمد بن‌سلمان و براد کوپر، فرمانده سنتکام، مطرح شده است.

بر اساس این گزارش، واشنگتن در پاسخ به درخواست ریاض اعلام کرده است تا زمانی که نیروهای مسلح یمن کشتی‌های آمریکایی در دریای سرخ را هدف قرار نداده‌اند، تمایلی به ورود مستقیم به جنگ ندارد. آمریکا در عین حال گفته است از اقدامات نظامی عربستان علیه یمن حمایت خواهد کرد.

این موضع نشان می‌دهد ریاض در تلاش است از بازگشت مستقیم به جنگ یمن و تکرار تجربه پرهزینه سال‌های گذشته جلوگیری کند و در مقابل، واشنگتن نیز در شرایط کنونی حاضر نیست برای حمایت از عربستان جبهه نظامی جدیدی در منطقه باز کند.

در سوی مقابل، صنعاء با تکیه بر معادله «محاصره در برابر محاصره و تشدید در برابر تشدید» اعلام کرده است اقداماتش پاسخی به حملات عربستان است. نیروهای مسلح یمن نیز از اعمال محدودیت علیه کشتیرانی سعودی در دریای سرخ خبر داده‌اند.

این نیروها در ژوئیه گذشته پایان آتش‌بس سال ۲۰۲۲ با عربستان را اعلام کردند و پس از آن از اعمال محاصره دریایی علیه ریاض خبر دادند؛ تحولی که می‌تواند بار دیگر دریای سرخ را به یکی از نقاط اصلی رویارویی میان عربستان و نیروهای یمنی تبدیل کند.

منبع: ایلنا
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار