تاریخ انتشار: ۱۲:۴۵ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۵

برگزاری آزمون استخدامی سازمان منطقه آزاد کیش

آزمون استخدامی سازمان منطقه آزاد کیش و شرکت‌های تابعه با حضور بیش از ۴ هزار داوطلب به‌صورت همزمان در حوزه‌های امتحانی کیش، تهران و بندرعباس برگزار شد.

برگزاری آزمون استخدامی سازمان منطقه آزاد کیش

اقتصاد۲۴- این آزمون با هدف تأمین نیروی انسانی مورد نیاز سازمان منطقه آزاد کیش و شرکت‌های تابعه و در چارچوب فرآیند‌های جذب نیروی انسانی برگزار شد.

در جزیره کیش، آزمون استخدامی در دو حوزه پردیس دانشگاه صنعتی شریف و پردیس دانشگاه تهران برگزار شد و یک‌هزار و ۵۱۲ داوطلب در این دو حوزه به رقابت پرداختند.

این آزمون به‌صورت همزمان در حوزه‌های تهران و بندرعباس نیز برگزار شد که در حوزه تهران ۲ هزار و ۶۹۷ نفر و در حوزه بندرعباس ۶۱۷ نفر در آزمون شرکت کردند.

بر اساس آمار ثبت‌شده در حوزه‌ها حدود ۶۰ درصد شرکت‌کنندگان این آزمون را آقایان و ۴۰ درصد را بانوان تشکیل دادند.

آزمون کتبی استخدامی سازمان منطقه آزاد کیش و شرکت‌های تابعه از ساعت ۹ صبح آغاز شد و داوطلبان در مدت ۱۳۰ دقیقه در فضایی آرام ورقابتی به سوالات عمومی و تخصصی مرتبط به حوزه شغلی خود پاسخ دادند.

این آزمون در راستای جذب نیرو‌های توانمند و متخصص و با هدف تقویت سرمایه انسانی سازمان منطقه آزاد کیش و شرکت‌های تابعه برگزار شد و مراحل بعدی فرآیند جذب، پس از انجام بررسی‌های مربوط، از طریق اطلاعیه‌های رسمی اعلام خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار