تاریخ انتشار: ۱۳:۲۳ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۵

جاده چالوس از چه ساعتی یک‌طرفه می‌شود؟

رئیس پلیس راه فراجا، از اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های چالوس، هراز و فشم خبر داد.

ترافیک در جاده چالوس

اقتصاد۲۴-سردار احمد کرمی‌اسد، رئیس پلیس راه فراجا، درباره محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته اظهار کرد: با توجه به افزایش حجم تردد و احتمال تشدید بار ترافیکی در محور‌های شمالی، تمهیدات ویژه‌ای برای مدیریت عبور و مرور در جاده‌های چالوس، هراز و فشم در نظر گرفته شده است.

محدودیت‌های امروز؛ جمعه ۲۰ شهریور در محور چالوس

وی درباره محور چالوس گفت: از ساعت ۱۴:۰۰ امروز ۲۰ شهریورماه، تردد خودرو‌ها از ابتدای آزادراه تهران ـ شمال به مقصد چالوس (جنوب به شمال) ممنوع خواهد شد.

سردار کرمی‌اسد افزود: از ساعت ۱۵:۰۰، مسیر از ابتدای پل زنگوله، واقع در انتهای دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس، به‌طور کامل مسدود می‌شود و از ساعت ۱۶:۰۰ نیز مسیر مرزن‌آباد به سمت تهران (شمال به جنوب) به صورت یک‌طرفه مدیریت خواهد شد.

رئیس پلیس راه فراجا ادامه داد: این محدودیت تا ساعت ۲۴:۰۰ ادامه خواهد داشت و پس از آن، هر دو مسیر به صورت دوطرفه می‌شود.

محدودیت‌های امروز؛ جمعه ۲۰ شهریور در محور هراز

سردار کرمی‌اسد درباره محور هراز نیز گفت: از ساعت ۸:۰۰ تا ۲۴:۰۰ امروز۲۰ شهریورماه تردد تمامی کامیون‌ها و کامیونت‌ها در این محور ممنوع است و خودرو‌های حامل مواد سوختی و فاسدشدنی از این ممنوعیت مستثنی هستند.

وی افزود: در صورت افزایش بار ترافیکی و بنا بر تشخیص مأموران پلیس راه، در محور هراز نیز محدودیت یک‌طرفه مقطعی به صورت رفت و برگشت در محدوده پلور تا پلیس‌راه لاریجان و بالعکس اعمال خواهد شد.

محدودیت تردد در محور فشم

رئیس پلیس راه فراجا همچنین درباره محور فشم اظهار کرد: از ساعت ۱۷:۰۰ تا ۲۰:۰۰ امروز ۲۰ شهریورماه تردد خودرو‌ها از انتهای محور در محدوده پل حاجی‌آباد، ابتدای پیچ آریانا، به صورت یک‌طرفه و در جهت خروجی فشم مدیریت خواهد شد.

سردار کرمی‌اسد درباره محدودیت‌های روز شنبه ۲۱ شهریورماه گفت: در محور چالوس، در صورت افزایش حجم ترافیک و بنا بر تشخیص مأموران پلیس راه، محدودیت مقطعی یک‌طرفه در مسیر رفت یا برگشت اعمال خواهد شد.

وی ادامه داد: در محور هراز نیز در صورت تشدید بار ترافیکی، محدودیت یک‌طرفه مقطعی در محدوده پلور تا پلیس‌راه لاریجان و بالعکس اجرا خواهد شد.

رئیس پلیس راه فراجا از مسافران خواست پیش از آغاز سفر، از آخرین وضعیت محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمالی مطلع شوند و با مدیریت زمان سفر، از بروز مشکلات و تأخیر‌های احتمالی جلوگیری کنند.

منبع: مهر
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار