تاریخ انتشار: ۲۰:۳۸ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۵

درخواست جدید فرانسه برای اخراج اسرائیلی‌ها

وزارت خارجه فرانسه روز جمعه از اسرائیل خواست تا از اراضی سوریه عقب‌نشینی کند.

درخواست جدید فرانسه برای اخراج اسرائیلی‌ها

اقتصاد۲۴-وزارت خارجه فرانسه با تاکید بر لزوم خروج نیروهای رژیم صهیونیستی از خاک سوریه گفت: «هرگونه استقرار نظامی در منطقه حائل در مرز سوریه نقض توافقنامه عدم درگیری ۱۹۷۴ است.»

وزارت امور خارجه فرانسه در ادامه اعلام کرد: «ما از امضای توافقنامه امنیتی بین سوریه و اسرائیل حمایت می‌کنیم.»

این وزارتخانه همچنین عنوان کرد: «پاریس بار دیگر حمایت کامل خود را از نیروی ناظر بر عدم درگیری سازمان ملل متحد-  که امنیت آن باید حفظ شود - اعلام می‌کند.»

ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار