تاریخ انتشار: ۱۱:۴۳ - ۰۴ مهر ۱۴۰۵

قیمت طلا صعودی شد؛ هر اونس طلای جهانی به ۴۲۸۲ دلار رسید

قیمت هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا نیز با ۰.۵ درصد افزایش، در ۴۳۲۱ دلار و ۲۰ سنت بسته شد.
قیمت طلا جهانی

اقتصاد۲۴- قیمت هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری، با ۰.۱ درصد افزایش، به ۴۲۸۲ دلار و ۹۸ سنت رسید. این فلز گرانبها طی هفته گذشته حدود ۲.۱ درصد کاهش یافت.

قیمت هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا نیز با ۰.۵ درصد افزایش، در ۴۳۲۱ دلار و ۲۰ سنت بسته شد.

قیمت این فلز گرانبها از بالاترین رکورد ثبت شده در معاملات ۲۷ فوریه، حدود ۱۹ درصد کاهش یافته است.

تحلیلگران گروه بانکی ANZ گفتند که تقاضای سرمایه‌گذاری برای طلا همچنان مقاوم مانده است و تاکنون هیچ نقدینگی قابل توجهی، با وجود شرایط اقتصاد کلان که به طور فزاینده‌ای چالش برانگیز است، رخ نداده است. با این حال، مسیر کوتاه مدت طلا همچنان به شدت به قیمت نفت، بازده اوراق خزانه و انتظارات برای اقدامات بعدی فدرال رزرو وابسته است.

هان تان، تحلیلگر ارشد بازار در صرافی «بای‌بیت» گفت: افزایش بی‌وقفه بازده اوراق خزانه، طلا را در مسیر ثبت چهارمین افت هفتگی طی پنج هفته گذشته قرار داد.

بازده اوراق قرضه ۱۰ ساله آمریکا به بالاترین سطح خود در ۱۹ سال اخیر رسید و هزینه فرصت نگهداری طلای بدون بازده را افزایش داد.

تان افزود: این فلز گرانبهای بدون بازده تحت فشار مجموعه‌ای از عوامل منفی از جمله ریسک‌های مداوم تورم، جهش بازده اوراق قرضه خزانه‌داری و رویکرد انقباضی فدرال رزرو، قرار گرفته است.

از زمان آغاز تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران، افزایش قیمت انرژی نگرانی‌ها درباره تورم را زنده نگه داشته و بانک‌های مرکزی را وادار کرده است برای مهار فشار‌های قیمتی، سیاست‌های پولی سختگیرانه‌تری اتخاذ کنند.

فدرال رزرو دو هفته قبل، نرخ بهره را ۰.۲۵ واحد درصد افزایش داد که نخستین افزایش طی سه سال اخیر محسوب می‌شود. همچنین این نهاد از احتمال افزایش‌های بیشتر در آینده خبر داد.

بر اساس گزارش رویترز، طبق ابزار دیده‌بان فدرال شرکت CME، معامله‌گران اکنون احتمال افزایش نرخ بهره در اکتبر را ۶۶ درصد و احتمال آن در دسامبر را ۹۳ درصد پیش‌بینی می‌کنند.

در حالی که طلا معمولا به عنوان یک پوشش ریسک در برابر تورم دیده می‌شود، در محیطی با نرخ بهره بالا، جذابیت خود را به عنوان یک دارایی بدون بازده از دست می‌دهد.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، قیمت هر اونس نقره با ۰.۵ درصد افزایش، به ۶۴ دلار و ۲۶ سنت رسید. قیمت هر اونس پالادیوم با ۰.۳ درصد کاهش، به ۱۲۷۰ دلار و ۳۰ سنت رسید و هر اونس پلاتین با ۱.۷ درصد افزایش، ۱۷۸۰ دلار و ۲۸ سنت معامله شد. با وجود رشد روزانه، هر سه فلز زیان هفتگی را ثبت کردند.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار