تاریخ انتشار: ۲۰:۱۰ - ۱۹ مهر ۱۴۰۵

محسن رضایی ترامپ را متهم به قاچاق کرد

محسن رضایی گفت: ترامپ با استخدام تعدادی از اشرار که در آب‌های ساحلی عمان فعالیت می‌کنند، به قاچاق روی آورده است.

مصاحبه محسن رضایی

اقتصاد۲۴- محسن رضایی دبیر شورای‌عالی امنیت ملی در اظهاراتی بی‌سابقه، ادعای واشنگتن درباره باز بودن تنگه هرمز را بلوفی برای سرپوش گذاشتن بر عملیات قاچاق نفت خواند.

سرلشکر رضایی بیان کرد: ترامپ با استخدام تعدادی از اشرار که در آب‌های ساحلی عمان فعالیت می‌کنند، به قاچاق روی آورده است.


بیشتر بخوانید: ادعای تازه ترامپ درباره آتش بس روسیه و اوکراین


وی افزود:‌ او هر روز ادعا می‌کند که تنگهٔ هرمز باز است، اما در پاسخ می‌گویم: شما درحال قاچاق هستید، اما تنگه تحت کنترل ایران است و ما آن را مدیریت می‌کنیم.

دبیر شورای عالی امنیت ملی بیان کرد: فرمانده سنت‌کام کار‌های قاچاق را رهبری می‌کند و او همچنین از ارتش امارات استفاده می‌کند

رضایی ادامه داد: آنها از ۵ یا ۶ شناور کوچک برای انتقال نفت به نفتکش‌های بزرگ‌تر استفاده می‌کنند، اما ما نیز هر شب ۵ یا ۶ فروند از آنها را هدف قرار می‌دهیم.

منبع: همشهری آنلاین
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار