تاریخ انتشار: ۱۹:۳۸ - ۱۹ مهر ۱۴۰۵

همراه اول از نسخه ارتقاءیافته سوپراپلیکیشن «شاد» رونمایی کرد

علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش، صبح امروز با حضور در مرکز مانیتورینگ سکو‌های دیجیتال همراه اول، از نسخه جدید شاد به‌عنوان یک سوپراپلیکیشن رونمایی کرد.

همراه اول از نسخه ارتقاءیافته سوپراپلیکیشن «شاد» رونمایی کرد

اقتصاد۲۴- وزیر آموزش و پرورش ضمن بازدید از زیرساخت‌های فنی این نرم‌افزار، در جریان آخرین تغییرات شاد قرار گرفت. توسعه خدمات آموزشی، بهبود تجربه کاربری و افزایش پایداری شاد بعنوان مهمترین ویژگی‌های نسخه جدید شاد معرفی شد. همچنین مهدی اخوان بهابادی، مدیرعامل همراه اول، به همراه مدیران فنی این شرکت، گزارشی از وضعیت شبکه و آمار‌های کلیدی استفاده کاربران از شاد ارائه کرد.

در ادامه نشست شورای راهبری شاد با حضور وزیر آموزش و پرورش و مدیرعامل همراه اول برگزار و راهکار‌های بهبود مدیریت و ارتقاء راهبری شاد مورد بررسی قرار گرفت. در این نشست، کاظمی توسعه شاد و توانایی این نرم‌افزار برای ادامه فعالیت در شرایط دشوار را از دستاورد‌های مهم فناورانه کشور دانست و گفت: همراه اول و مجموعه شاد در بحرانی‌ترین شرایط، خدماتی حیاتی و پایدار به نظام آموزشی ارائه کرده‌اند.

او با اشاره به حمایت رئیس‌جمهور از توسعه آموزش دیجیتال در کشور ادامه داد: اکنون فرصت مناسبی برای رفع مشکلات این حوزه فراهم شده است. به گفته وزیر آموزش و پرورش، باید جایگاه حقوقی و ساختاری شاد ارتقاء یابد تا نظام آموزشی بتواند از ظرفیت‌های این سوپراپلیکیشن برای گسترش عدالت آموزشی استفاده کند.

ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار