تاریخ انتشار: ۱۸:۱۷ - ۰۷ آبان ۱۴۰۵

اطفای حریق در یک کارخانه در جاده مخصوص

سخنگوی آتش نشانی تهران از اطفای آتش سوزی ساختمان دو طبقه در یک کارخانه در جاده مخصوص خبر داد.
اطفای حریق در یک کارخانه در جاده مخصوص
 
اقتصاد۲۴-جلال ملکی در گفت‌وگویی، در جزئیات این حادثه گفت: ساعت ۱۶ یک مورد حادثه آتش سوزی در جاده مخصوص بعد از آزادگان به سامانه آتش نشانی اعلام و ۵ ایستگاه به محل اعزام شد.
 
وی افزود: با توجه به تماس‌ها و دودی که به آسمان در محدوده این آدرس متصاعد شده بود، نیروهای آتش‌نشانی در محل حضور پیدا می‌کنند.
 
سخنگوی سازمان آتش نشانی خاطرنشان کرد: محل حادثه در یک کارخانه بوده که در آن یک ساختمان دو طبقه در حال ساخت بوده که ساخت آن هم رو به اتمام بوده و نمای کامپوزیت آن هم نصب شده بود. محل آتش سوزی آن ساختمان دو طبقه بوده که آتش به نما هم سرایت کرده بود.
 
وی عنوان کرد: آتش شعله ور بود، نیروهای آتش نشانی آتش را مهار کردند و در حال اطفای کامل آن هستند.
 
جلال ملکی گفت: در این ساختمان شخصی حضور نداشته و حادثه نیز مصدومی نداشتیم. نیروهای آتش‌نشان در حال اطفای کامل حریق هستند.
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار