تاریخ انتشار: ۰۱:۰۰ - ۱۳ آبان ۱۴۰۵

ادعای تازه یک رسانه درباره حمله سنتکام

رسانه آمریکایی نیویورک تایمز مدعی شد: سنتکام طرحی برای حمله به ایران دارد که از روز چهارشنبه ۱۳ آبان، اجرا خواهد شد.

حمله ارتش آمریکا

اقتصاد۲۴- ارتش آمریکا طرح‌هایی را برای حمله به ایران آماده کرده که اجرای آنها می‌تواند از فردا چهارشنبه ۴ نوامبر، یک روز پس از انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا، آغاز شود. در حال حاضر سه ناو هواپیمابر آمریکایی در منطقه مستقر هستند.

مقام‌های آمریکایی می‌گویند فرصت مناسب برای اجرای این عملیات محدود است، چون یکی از ناو‌های هواپیمابر باید پس از اوایل ماه نوامبر به بندر اصلی خود بازگردد.

این زمان‌بندی همچنین با شب‌های بدون ماه هم‌زمان شده است؛ شرایطی که تاریکی بیشتری فراهم می‌کند و از نظر ارتش آمریکا برای انجام حملات نظامی مطلوب‌تر است.

منبع: فرارو
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار