تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۱۳ آبان ۱۴۰۵

اعمال تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران

وزارت خزانه داری آمریکا خبر از دور جدید تحریم‌ها علیه ایران داد.

خزانه داری آمریکا

اقتصاد۲۴- وزارت خزانه‌داری ایالات متحده امروز چهارشنبه تحریم‌های جدیدی را علیه شرکت‌ها و اشخاصی در هند و ترکیه به دلیل ارتباطشان با ایران اعمال کرد و مدعی شد که به پیگرد هر کسی که از ایران حمایت کند، ادامه خواهد داد.

وزارت خزانه‌داری هفته گذشته ادعا کرد که اقداماتش در حال درهم‌کوبیدن اقتصاد ایران است؛ به‌طوری که ارزش ریال به پایین‌ترین سطوح خود رسیده و نرخ تورم داخلی به حدود ۹۰ درصد افزایش یافته است.

این وزارتخانه مدعی شد که تحریم‌های امروز چهارشنبه، آنچه را که «شبکه جنایی گسترده» نامید، هدف قرار داده است. این شبکه توسط فردی به نام «سونیل کومار شارما» (مستقر در هند)، همسرش «جاسپریت پریتی شاهد»، و دو شهروند هندی دیگر که مدیریت دو شرکت متعلق به این زوج را بر عهده دارند، اداره می‌شود. همچنین نه نهاد مستقل دیگر که با شارما مرتبط هستند نیز در فهرست تحریم‌ها قرار گرفته‌اند.


بیشتر بخوانید: ایران و آمریکا پس از انتخابات؛ از نامه محرمانه ونس تا آماده‌باش نظامی سنتکام


این وزارتخانه در بیانیه‌ای اعلام کرد: آنها با استفاده از ترفند‌هایی نظیر تغییر هویت ظاهری کشتی‌ها و صدور گواهی‌های جعلی، به کشتی‌های تحت تحریم که در حمل‌ونقل نفت ایران نقش دارند - از جمله کشتی‌هایی که برای ارتش ایران و نیرو‌های نیابتی آن فعالیت می‌کنند - کمک کرده‌اند.

وزارت خزانه‌داری همچنین شرکت «فوگو گروپ سرویسز» (Fugo Group Services Inc) مستقر در ترکیه را به دلیل حمایت مستمر از بخش هوانوردی ایران — که خود به‌شدت تحت تحریم است — در فهرست تحریم‌ها قرار داد.

منبع: فرارو
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار