تاریخ انتشار: ۱۳:۵۴ - ۱۴ آبان ۱۴۰۵

تهدید بمب‌گذاری، پرواز دوبلین به رم را به فرانسه کشاند

دفتر نخست وزیر فرانسه اعلام کرد که هواپیمای مسافربری A۳۲۰ که از دوبلین به رم در حال حرکت بود، ظاهراً به پایگاه هوایی Evreux در نرماندی تغییر مسیر داده است.
هواپیما

شبکه تلویزیونی BFMTV امروز پنجشنبه اعلام کرد که یک هواپیمای مسافربری که بین ایرلند و ایتالیا در حال حرکت بود، پس از تهدید بمب‌گذاری در هواپیما، به یک پایگاه هوایی فرانسه در نرماندی تغییر مسیر داد. 

به گزارش فرارو به نقل از آناتولی، دفتر نخست وزیر فرانسه به این رسانه اعلام کرد که هواپیمای مسافربری A۳۲۰ که از دوبلین به رم در حال حرکت بود، ظاهراً به پایگاه هوایی Evreux در نرماندی تغییر مسیر داده است. 

وضعیت به صورت لحظه‌ای توسط دفتر نخست وزیر تحت نظر است. 

وب‌سایت ردیابی پرواز Flightradar24 نیز تأیید کرد که پرواز Aer Lingus از دوبلین به رم هنگام پرواز بر فراز جنوب پاریس در حال بازگشت مشاهده شده است. 

سپس گزارش شد که این هواپیما قبل از حرکت به سمت شمال و تغییر مسیر مجدد به سمت جنوب به سمت پایگاه هوایی در نرماندی، چندین بار دور زده است. 

تمام ۱۵۱ مسافر و شش خدمه در سلامت هستند و تیم‌های خنثی‌سازی بمب نظامی در حال بررسی هواپیما هستند. 

سایت‌های ردیابی پرواز نشان دادند که این پرواز در حال نزدیک شدن به پاریس بود که ناگهان از مسیر خود منحرف شد و قبل از حرکت به سمت اورو، چندین دور چرخید. 

این حادثه چند روز پس از آن رخ می‌دهد که حداقل هفت پرواز، از جمله دو پرواز از بریتانیا، تحت تأثیر تهدید بمب قرار گرفتند که منجر به فرودهای برنامه‌ریزی نشده و تعطیلی موقت فرودگاه شد. 

منبع: فرارو
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار