تاریخ انتشار: ۲۰:۵۵ - ۱۷ آبان ۱۴۰۵

کوروش زارعی بازیگر سریال یوسف پیامبر درگذشت

کوروش زارعی بازیگر و کارگردان پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون و از چهره‌های باسابقه هنر‌های نمایشی حوزه هنری، درگذشت.

کوروش زارعی بازیگر

اقتصاد۲۴- کوروش زارعی، بازیگر و کارگردان تئاتر، سینما و تلویزیون و از چهره‌های باسابقه هنر‌های نمایشی حوزه هنری بعد از تحمل مدتی بیماری، یکشنبه ۱۷ آبان ماه درگذشت.

محمدرضا باقری، مدیر روابط عمومی حوزه هنری انقلاب اسلامی، خبر درگذشت این هنرمند را تأیید کرد. مروری بر زندگی شخصی کوروش زارعی

کوروش زارعی در اول مهر ۱۳۵۱ در شهر میناب استان هرمزگان چشم به جهان گشود. وی پس از اخذ مدرک کارشناسی در رشته هنر‌های نمایشی، فعالیت هنری خود را از عرصه تئاتر آغاز نمود. با ایفای نقش ماندگار «لاوی» در سریال پربیننده‌ی «یوسف پیامبر»، به شهرتی گسترده دست یافت و در ادامه به کارگردانی نیز روی آورد.

آغاز تئاتر از نوجوانی

نمایش «تیر غیب» نوشته محسن مخملباف، نقطه عطفی در زندگی هنری کوروش زارعی بود. اجرای این نمایش در دوران راهنمایی و کسب جایزه بازیگری، او را به دنیای تئاتر کشاند و انگیزه‌ای شد تا این هنر را جدی‌تر دنبال کند.

کوروش زارعی از همان کودکی، در سن ۱۳ سالگی، به طور جدی به دنیای تئاتر پا گذاشت و استعداد خود را در این عرصه نشان داد. این علاقه او در دوران دبیرستان نیز ادامه یافت و در حالی که هنوز دانش‌آموز بود، نمایش موفق “گل و جهله” را کارگردانی کرد که با کسب مقام دوم جایزه کانون ملی منتقدان ایران، نوید آینده‌ای درخشان را برای او به همراه داشت.

آغاز فعالیت حرفه‌ای

کوروش زارعی، بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون، فعالیت حرفه‌ای خود را پس از مهاجرت به تهران در سال ۱۳۸۱ با حضور در سریال تلویزیونی “غروب بی‌نهایت” آغاز نمود. ایشان در سال ۱۳۸۸ به جمع بازیگران فیلم سینمایی حماسی “روز رستاخیز” پیوستند.


بیشتر بخوانید: فیلم / واکنش احساسی حمید جبلی درباره مهاجرت هنرمندان


کوروش زارعی در سال ۱۳۸۳، در ۳۲ سالگی، با ایفای نقش لاوی، برادر بزرگ حضرت یوسف در سریال “یوسف پیامبر”، توانست به شهرتی چشمگیر دست یابد.

بیماری کوروش زارعی

کوروش زارعی در اوایل اسفند ۱۴۰۱ در سفر به شیراز دچار عارضه مغزی شد. وی پس از بستری شدن در بیمارستان نمازی شیراز و طی دوره درمان، برای ادامه بهبودی به قم بازگشت.

خوشبختانه وی با پشتکار و استراحت کافی توانست به فعالیت هنری خود بازگردد و در سال جاری دبیری جشنواره‌های متعددی از جمله چهل و یکمین جشنواره تئاتر فجر را بر عهده گرفت.

نقش‌های کوروش زارعی در یک نگاه

-روز رستاخیز

-امپراطور جهنم

-آنام

- کیمیا

- مختارنامه

-خاک سبز

-شام غریب

-غمنامه فرات

-خورشید کاروان

-بر دار شدن حسین‌بن‌منصور حلاج

-مرگ در ساعت مرغابی

-مسافران مرو

-دکتر استوکمان

-رویا‌های خلیح فارس

کارگردانی این آثار

-کانال کمیل

-فیروزه که می‌خواند

-شب مویه‌ها

-زنان مهتابی مرد آفتابی

-بانوی بی‌نشان

-ماه معصوم

-راکب

*کوروش زارعی تجربه دبیری جشنواره تئاتر فجر را داشت.

منبع: فرارو
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار