تاریخ انتشار: ۲۱:۳۰ - ۱۷ آبان ۱۴۰۵

جاده چالوس تا اطلاع ثانوی مسدود شد

سرهنگ پیمان کرمی گفت: به دلیل بارش نزولات آسمانی، لغزندگی سطح جاده و احتمال ریزش سنگ در مسیر، تردد خودرو‌ها از محدوده میدان امیرکبیر به سمت جاده چالوس تا اطلاع ثانوی ممنوع است.

جاده کرج چالوس

اقتصاد۲۴- رئیس پلیس راه استان البرز از انسداد جاده کرج – چالوس از مسیر میدان امیرکبیر خبر داد.

سرهنگ پیمان کرمی گفت: به دلیل بارش نزولات آسمانی، لغزندگی سطح جاده و احتمال ریزش سنگ در مسیر، تردد خودروها از محدوده میدان امیرکبیر به سمت جاده چالوس تا اطلاع ثانوی ممنوع است.


بیشتر بخوانید: جاده چالوس یکطرفه شد


وی با تأکید بر ضرورت رعایت نکات ایمنی از رانندگان خواست از اصرار به ورود به این مسیر خودداری کرده و پیش از آغاز سفر، از آخرین وضعیت راه‌ها اطلاع کسب کنند.

رئیس پلیس راه استان البرز بیان کرد: رانندگان برای حفظ جان خود و سرنشینان، هشدارهای پلیس راه را جدی بگیرند و تا اعلام بازگشایی رسمی، از تردد در این محور خودداری کنند.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار