تاریخ انتشار: ۱۱:۴۸ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۸

معافیت‌های تحریمی ایران تمدید می‌شود

۲ منبع آگاه و نزدیک به دولت آمریکا از تمدید معافیت‌های تحریمی کاخ سفید مرتبط با برنامه هسته‌ای ایران به مدت ۶۰ روز دیگر خبر می‌دهند.
معافیت‌های تحریمی ایران تمدید می‌شود
 
افتصاد24 - منابع آگاه اعلام کردند که دولت آمریکا معافیت‌های تحریمی مربوط به برنامه هسته‌ای ایران را برای ۶۰ روز دیگر تمدید خواهد کرد.

بر اساس این گزارش، این منابع که خواستند نامشان فاش نشود، گفتند که واشنگتن در عین حال قصد دارد تحریم‌هایی را علیه سازمان انرژی اتمی ایران و رئیس آن علی اکبر صالحی اعمال کند.

تصمیم برای تمدید معافیت‌های هسته‌ای در پی اختلاف نظر بین مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا که حامی پایان یافتن این معافیت‌ها است و استیون منوشین وزیر خزانه داری آمریکا که خواستار تمدید این معافیت‌ها بوده، اتخاذ شده است.

یک منبع آگاه در این باره گفت: تحریم‌های مذکور به تلافی فعالیت‌های هسته‌ای اخیر ایران وضع خواهد کرد.

بلومبرگ افزود: ترامپ با وجود خارج کردن آمریکا از برجام، همچنان به تمدید ۴ معافیت هسته‌ای در چارچوب این توافقنامه ادامه می‌دهد.

دولت آمریکا از زمان خروجش از برجام در اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۷ تاکنون تحریم‌های گوناگونی را علیه بخش‌های مختلف اقتصاد ایران وضع کرده و حتی اتباع و شرکت‌های خارجی را به بهانه ارتباط با ایران هدف تحریم‌های خود قرار داده است.
 
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار