تاریخ انتشار: ۱۱:۰۳ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۸

سخنگوی دولت به تماشای کدام فیلم جشنواره رفت؟

علی ربیعی سخنگوی دولت در روز چهارم جشنواره فیلم فجر در موزه سینما به تماشای فیلم «درخت گردو» به کارگردانی محمدحسین مهدویان نشست.
سخنگوی دولت به تماشای کدام فیلم جشنواره رفت؟
 
اقتصاد۲۴- محمدحسین مهدویان که در سال‌های اخیر با فیلم‌هایی مثل «ایستاده در غبار»، «ماجرای نیمروز» و «لاتاری» پای ثابت جشنواره فجر بوده، امسال با فیلم «درخت گردو» آمده است.

او در «درخت گردو» ماجرایی تلخ را با بازی مهران مدیری و پیمان معادی روی پرده سینما روایت کرده است. یکی از تماشاگران فیلم مهدویان در جشنواره امسال علی ربیعی سخنگوی دولت بود که موزه سینما به تماشای فیلم نشست.
 
منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار