تاریخ انتشار: ۱۰:۰۸ - ۱۷ بهمن ۱۳۹۸

طرح معامله قرن موجب تشدید ظلم بر ملت فلسطین است

فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی با صدور بیانیه‌ای ضمن محکومیت طرح پیشنهادی "معامله قرن"، دورنمای اجرای این طرح را افزایش بی‌ثباتی و ناآرامی و تشدید ظلم و ستم رژیم صهیونیستی بر ملت مظلوم فلسطین دانست.
طرح معامله قرن موجب تشدید ظلم بر ملت فلسطین است
 
اقتصاد۲۴-  در بیانیه فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس که از سوی حمیدرضا حاجی‌بابایی در اختیار ایسنا قرار گرفته، آمده است:

«بسم الله الرحمن الرحیم
سرزمین فلسطین قسمت لاینفک پیکره و موضوع اصلی جهان اسلام است، که سالهاست تحت اشغال یک رژیم جعلی وظالم قرار گرفته وتا حق تعیین سرنوشت مردم این سرزمین به رسمیت شناخته نشود، بحران در منطقه غرب آسیا فروکش نخواهد کرد.

طرح پیشنهادی ترامپ با عنوان "معامله قرن‌" که طبق این طرح، اسرائیل در ازای دریافت امتیاز‌هایی فراتر از تعهدات قبلی سازمان آزادی‌بخش فلسطین و قطعنامه‌های شورای امنیت، و الحاق بخش‌هایی از مناطق اشغال‌شده به خاک خود، با تشکیل دولت مستقل فلسطینی موافقت می‌کند، این طرح برای مشروعیت بخشیدن به رژیم غاصب اسرائیل و گام دیگری برای به خفت کشاندن فلسطین در ابعاد سیاسی واقتصادی وفرهنگی واجتماعی است.

فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی ضمن مخالفت ومحکوم نمودن، طرح"معامله قرن " توجه ملت بزرگ ایران را به موارد ذیل جلب می‌کند.

۱- ما بار دیگر اقدام آمریکا برای به رسمیت شناختن بیت المقدس که به لحاظ تاریخی متعلق به مسلمانان بوده است را به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی، انتقال سفارتخانه خود از تل آویو به این شهر و به رسمیت شناختن جولان به عنوان بخشی از خاک رژیم صهیونیستی را محکوم می‌نماییم.

۲- طرح موسوم به "معامله قرن" در واقع تعمیق رژیم اشغالگر صهیونیستی است و به هیچ وجه ضامن حقوق حقه فلسطینیان نخواهد بود و کاملا به نفع رژیم صهیونیستی است و ناقض حقوق اساسی مردم فلسطین است.

۳_ این طرح با مخالفت و نفرت امت اسلام مواجه می‌شود و جهان اسلام با آن مقابله خواهد کرد.


۴- "معامله قرن" جنایت و توطئه‌ای است که با هدف استحاله آرمان‌ها و آرزو‌های ملتی زجر کشیده و تحت ستم، همچنین تغییر جغرافیای سیاسی، تاریخی و انسانی این سرزمین مقدس طراحی شده است.

۵- بر امت اسلامی فرض است که اراده، ایمان و شجاعت و هوشیاری خود را در این مقطع حساس تاریخی به منصه ظهور گذاشته و با مقاومت و پایداری در مقابل غاصبان سرزمین‌های متعلق به تاریخ و تمدن اسلامی بیایستند و مانع تحقق این توطئه کثیف شوند.

۶_تجربه چهل سال اخیر قرارداد‌های ننگین سازش از کمپ دیوید تا اسلو و مادرید نشان داده است که ملت فلسطین جز از طریق مبارزه و استقامت به حقوق بدیهی و آرمان‌های خود دست نخواهند یافت.

۷_ تاریخ رژیم صهیونیستی تاریخی سراسر جنایت، کشتار سازمان یافته، نقض حقوق بشر با حمایت غرب بوده و ماهیت این رژیم نژادپرستانه است.

۸- دورنمای اجرای طرح موسوم به "معامله قرن" افزایش بی ثباتی و ناآرامی، تشدید ظلم و ستم رژیم صهیونیستی بر ملت مظلوم فلسطین است.

۹- جمهوری اسلامی ایران حق مشروع مردم فلسطین به خصوص حق تعیین سرنوشت و دفاع مشروع از حاکمیت ملی و دستیابی به حقوق اولیه خود به رسمیت می‌شناسند و در این مسیر از هرگونه کمکی به مبارزین راه آزادی فلسطین از اشغال رژیم صهیونیستی با هر ملیتی و دین و مذهبی دریغ نخواهد کرد.


۱۰- دولت‌های غربی به ویژه دولت آمریکا و انگلیس به عنوان حامیان اصلی رژیم صهیونیستی در اشغال سرزمین‌های فلسطین مسئولیت کامل نسبت به پیامد‌های استمرار اشغال سرزمین فلسطین، آوارگی میلیون‌ها انسان، کشتار سازمان یافته و ظلم رژیم صهیونیستی نسبت به مسلمانان و مسیحیان دارد و روندی باید مقابل دولت‌های منطقه پاسخگو باشند.


۱۱- جوانان مسلمان و مؤمن امت اسلامی دیگر نظاره گر اقدامات و جنایت‌های رژیم صهیونیستی و حامیان غربی آن‌ها نخواهند بود.


۱۲- طرح پیشنهادی جمهوری اسلامی ایران برای حل و فصل سیاسی مسئله فلسطین می‌تواند مبنای خوبی برای حل این معضل دیرین منطقه غرب آسیا باشد.


۱۳- سرزمین فلسطین موضوعی نیست که بتوان بر سر آن معامله کرد بلکه حق و آرمان ملتی است که با زور و کشتار و ظلم بیش از هفتاد سال است توسط عده ایی صهیونیست با حمایت غرب پایمال شده است.

۱۴_ مبارزه امت اسلامی برای آزادی فلسطین تنها مبارزه فلسطینی نیست بلکه مبارزه امت اسلامی برای آزادی قدس شریف به عنوان قبله اول مسلمانان و سرزمین مقدس است.

فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی»
 
 
منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عربستان ۲۰۲۵؛ از میانجی گری میان ایران و آمریکا تا حل بحران اوکراین/ در عربستان انقلاب نخواهد شد، چون جوانان بن سلمان را دوست دارند/ پادشاهی سعودی مانند کره جنوبی مدرنیزه می‌شود

قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ ژست عجیب شیدا یوسفی با فرش ایرانی

عکس/ تیپ گنگ مهسا حجازی در حال خرید عید با کلاه گپ چند میلیونی

عکس/ نمایی بی نظیر از ۶۳ سال پیش ایستگاه راه آهن یزد

عکس/ استوری عاشقانه آیسان آقاخانی و رضا گلزار حسابی سروصدا کرد

عکس/ بنر‌های عجیب در سراسر شهر تهران جلب توجه کرد

عکس/ سارا و نیکا در آغوش محسن تنابنده

عکس/ استایل طاووسی شبنم قلی‌خانی با جواهر گران قیمت

عکس/ نمایی از خرم آباد ۹۳ سال پیش با خانه‌های کاهگلی

عکس/ قابی ماندگار و دیدنی از کتایون ریاحی در کنار نوه محمدعلی فردین

عکس/ استایل بهاری زیبا کرمعلی با عینک چند میلیونی و رنگ موی سال

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

شیرینی پزی مخصوص عید ۱۴۰۴

مرگ هولناک دختر مدرسه‌ای در ویلای اجاره‌ای

طرز تهیه فرنی شیره انگور، افطاری گرم و مقوی

جی ۲۰ چگونه عمل می‌کند و چرا اهمیت دارد؟/ اگر G20 متحمل شکست شود چه چیزی از بین خواهد رفت؟

رسوایی با برگه آزمایش

طرز تهیه نان سیب زمینی روسی

ربودن زن جوان با قصد آزار و اذیت

چرا برخی خاطرات را فراموش می‌کنیم؟

زیدآبادی: دکتر پزشکیان! مملکت در حال فنا شدن است، می‌خواهی چه کنی؟

ایران خواستار آتش‌بس دائمی در غزه شد

محمد فاضلی: عدد دبش در تاریخ ریاضیات می‌ماند!

واتساپ با قابلیت‌های تازه به‌روز‌رسانی شد!

سرپیچی ایرلاین‌ها از ممنوعیت توزیع مواد غذایی ناسالم

توضیح سخنگوی وزارت خارجه درباره محتوای نامه ترامپ به ایران

فیلم/حافظ‌خوانی سفیر کره جنوبی در ایران

ساعت کاری کارمندان تغییر کرد

پزشکیان: امروز دیگر کسی حرف خوب بدون عمل را از ما قبول نمی‌کند

پوتین: با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم

ماجرای شماره متفاوت آقای گل لیگ یک

CFT و پالرمو در کمیسیون تصویب شد

آمریکا وزیر نفت را تحریم کرد

جزئیات قرعه‌کشی دور حذفی لیگ نخبگان آسیا اعلام شد

الجولانی پیش‌نویس اعلامیه قانون اساسی را امضا کرد

شهرداری تهران: هیچ مجوزی برای تخریب ساختمان سینگر صادر نشده

سهمیه سوخت تغییری نخواهد کرد

عصبانیت شدید نتانیاهو از گزارش سازمان ملل درباره جنایات اسرائیل

اتحادیه اروپا: به برجام متعهد هستیم

درگاه پرداخت ریالی روی وبسایت قمار!

محمدرضا شریفی نیا کیست؟| بازیگر پرحاشیه و تأثیرگذار سینمای ایران

مرگ پرویز در ۷۰ سالگی

مهدی قایدی به شخص مورد علاقه‌اش رسید

صلح اوکراین تازه آغاز ماجراست!

عکس/ ویلا‌های لاکچری ۸۳ سال پیش در بابلسر

اینفوگرافی/ عواملی که سلامت روده‌ها را تهدید می‌کند

فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون

قیمت برنج ایرانی به ۲۰۰ هزار تومان رسید

بهترین افطاری برای ماه رمضان

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس

افزایش ۲۵ درصدی قیمت بلیت قطار در آستانه نوروز

قیمت انواع دستگاه ماینر + جدول

پرسپولیس گرانترین و تراکتور ارزانترین بلیت در ایران

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

فیلم/ عذرخواهی مجری صداوسیما از شهرداری

دلیل افطار کردن با خرما در ماه رمضان چیست؟

چرا بعد از غذا خوردن میل به شیرینی داریم؟

با رقم فساد چای دبش چند هواپیما می‌شد خرید؟

برای پیشگیری از زوال عقل در پیری چه باید کرد؟

فیلم/ تمرین شنای سوئدی امام جماعت با نمازگزاران در مسجد

خوانندگی زنان با کدام قواعد فقهی و قانونی مغایرت دارد؟