تاریخ انتشار: ۰۶:۰۰ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۸
در گفتگو با اقتصاد ۲۴ مطرح شد؛

منطقه ویژه اقتصادی جهرم به جولانگاه شرکت‌های دانش بنیان تبدیل می‌شود

عضو هیئت‌ مدیره و مدیر ارتباطات و فناوری منطقه ویژه اقتصادی جهرم گفت: ما در این منطقه به بحث شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور توجه ویژه داریم و علاقه‌مندیم از این بستر استفاده کنیم تا بتوانیم از پتانسیل خود در کشور بهره مند شویم .
منطقه ویژه اقتصادی جهرم  
 
اقتصاد ۲۴ - منطقه ویژه اقتصادی جهرم که در جاده شیراز – جهرم و در مجاورت پتروشیمی جهرم قرار گرفته با اهدافی همچون توسعه صادرات و ایجاد تحرک در صنعت و تجارت، حضور در بازار‌های جهانی و تولید و صادرات کالا، رشد و توسعه اقتصادی استان و بهره‌گیری از توانایی‌های بالقوه استان فارس، تشویق سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی برای ورود به عرصه تولید، اقدام عملی در جهت ایجاد اشتغال و کاهش نرخ بیکاری در استان، جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی، استفاده از حجم عظیم نقدینگی موجود در استان فارس، جذب دانش و انتقال فناوری از طریق همکاری علمی و صنعتی با شرکت‌های بین‌المللی، حمایت از صنایع و صنعتگران داخلی و ایجاد تسهیلات برای آن‌ها ایجاد شده و فعالیت می‌کند.

دسترسی به فرودگاه شیراز و جهرم، دسترسی به راه‌آهن شیراز به جهرم، قرارگیری در مسیر جاده‌ای شیراز به بندرعباس، دسترسی به بندر‌های خلیج‌فارس و هم‌جواری با قطب کشاورزی، معدنی و صنعتی و شیلات از جمله ویژگی‌های این منطقه محسوب می‌شود.
 

بیشتر بخوانید:
 
منطقه ویژه اقتصادی جهرم
 
یکی از موضوعات مهم در منطقه ویژه اقتصادی جهرم توجه به حضور و رشد شرکت های دانش بنیان و فناور است و در بازدیدی که معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت طی ماه گذشته از این منطقه داشت؛ بر اهمیت تکمیل زیرساخت‌های این منطقه تاکید کرد و گفت: بیش از هزار میلیارد ریال برای تأمین زیرساخت‌های منطقه ویژه اقتصادی جهرم اختصاص یافته است. این رویکرد حمایتی زمینه ساز توسعه صنعتی شهرستان جهرم خواهد بود.
 
 
زهرا بختیاری، عضو هیئت‌ مدیره و مدیر ارتباطات و فناوری منطقه ویژه اقتصادی جهرم در مورد اهمیت مناطق ویژه اقتصادی و فعالیت منطقه ویژه اقتصادی جهرم به خبرنگار اقتصاد ۲۴  گفت: یکی از محور‌های اساسی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی بحث جذب سرمایه‌گذاری و صادرات است؛ مناطق آزاد تاکنون تلاش کرده‌اند که زیرساخت‌های لازم برای جذب سرمایه گذاری ها را فراهم کنند، اما به‌هرحال به دلیل وجود شرایط تحریم  و بعضاً تأخیر و تعویق در برخی بازه‌های زمانی، ممکن است این اتفاق به سرعت انجام نشود.
 
وی افزود: منطقه ویژه اقتصادی جهرم، علاوه بر به‌کارگیری توان خود در تکمیل زیرساخت‌ها، در تلاش است تا از حضور شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان که به یک سطحی از پختگی رسیده‌اند و امکان صادرات دارند، به نحو احسن استفاده کند.
 
زهرا بختیاری، عضو هیئت‌ مدیره و مدیر ارتباطات و فناوری منطقه ویژه اقتصادی جهرم
بختیاری تصریح کرد: مناطق آزاد و ویژه اقتصادی را در شش نسل در دنیا تعریف کرده‌اند؛ نسل اول که نسل تجاری است، نسل دوم نسل تولیدی و صنعتی است و نسل سوم را می‌توان نسل خدماتی دانست که ممکن است بسیاری از مناطق ما به این سمت خدماتی شدن رفته باشند و در حوزه‌هایی مانند گردشگری و بیمه فعال‌تر باشند.
 
وی توضیح داد: اما نسل چهارم که منطقه ویژه اقتصادی جهرم هم به آن توجه ویژه دارد، بحث شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور هستند. با توجه به این مقوله در نظر داریم تا منطقه را در فصل فعلی که ممکن است تعاملات سیاسی به شکل جدی اتفاق نیفتد و نتوانیم صادرات مورد انتظار را داشته باشیم، از این بستر استفاده کنیم تا بتوانیم از پتانسیل خود در کشور بهره مند شویم .

مدیر ارتباطات و فناوری منطقه ویژه اقتصادی جهرم خاطرنشان کرد: در این راستا تلاش کرده‌ایم با نهاد‌های حاکمیتی بالادستی مانند صندوق نوآوری و شکوفایی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و موسسه دانش‌بنیان برکت تعامل نزدیکی داشته باشیم تا بتوانیم زمینه فعالیت شرکت های دانش بنیان و فناور در منطقه ویژه اقتصادی جهرم را فراهم کنیم چرا که کار این نهادها حمایت و تامین مالی این شرکت ها است.
 
 
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
برچسب منتخب
# مناطق آزاد

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

قیمت پسته، تخمه، آجیل و خشکبار + جدول

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت تبلت اپل امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

تعطیلی گسترده مدارس و ادارات استان‌های کشور در روز سه‌شنبه ۷ اسفند

قیمت خودرو‌های سایپا امروز دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ کنایه عجیب هوتن شکیبا به توقف سریال تاسیان

عکس/ زیبایی حیرات انگیز جاده چالوس در روز برفی

عکس/ نمایی نفس گیر از زیبایی روز برفی در جنگل‌های هیرکانی

عکس/ نمایی فوق العاده از فرودگاه مهرآباد ۶۹ سال پیش از فراز آسمان

۱۶ اصطلاح کافه رستورانی که باید بلد باشی

عکس/ دمای هوا ارومیه به منفی ۱۱ رسید

عکس/ چشم انداز شگفت انگیز از مقبرۀ کوروش کبیر ۹۷ سال پیش

عکس/ تیپ اجق وجق بهنوش بختیاری در یک مراسم با مانتوی رنگین کمانی

عکس/ استایل گنگ النازشاکردوست و لیلا اوتادی با دستمال سر و کلاه جنگی

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

از ۲۰ تا ۶۰ سالگی چگونه از مو‌های خود مراقبت کنیم؟

تعداد بلیت‌های دربی فقط ۳۰ هزار نفر

واکنش تینا پاکروان به توقیف تاسیان

عکس/ پانته‌آ پناهی‌ها در پشت صحنه یک نمایش

رایزنی وزرای خارجه اتحادیه اروپا درباره ایران

رقابت پرتنش مدیرعامل ایرانی اوبر و ایلان ماسک

توصیه مهم جواد امام به دولت چهاردهم

فیلم/ حذف تاثیر ۶۰ درصدی معدل در امتحانات نهایی پایه دهم و یازدهم

بانک‌های استان تهران فردا تعطیل شد؟

عکس/ محمدرضا گلزار پشت صحنه یک برنامه تلویزیونی

ترامپ: مذاکرات با پوتین بسیار خوب پیش‌ می‌رود

فیلم/ گلایه اکبر عبدی از حضور کمرنگ اهالی هنر در مراسم ختم مرحوم منوچهر والی‌زاده

علی لاریجانی: ۸۵ درصد اقتصاد کشور در اختیار حکومت و دولت است

فیلم/ توهین ایلهان عمر عضو مجلس نمایندگان به هواداران ترامپ

ایران به قطعنامه ضد روسی رای ممتنع داد

رایزنی غریب آبادی با مدیران تروئیکای اروپا در ژنو

«پیر پسر» قربانی قمار یک فیلم‌ساز

شوک به النصر پیش از بازی با استقلال

استقلال آماده تقابل با پرسپولیس است

سهمیه بنزین نوروز ۱۴۰۴ چقدر است؟

کلاس‌های درس دانشگاه‌های شریف و علم و صنعت مجازی شد

۳۶ ساعت حیاتی برای انتقال ماتزاری به استقلال

صحن علنی مجلس فردا تعطیل نیست

تهرانی‌ها مراقب باشند فردا جریمه نشوند

توقیف جام‌های پرسپولیس تکذیب شد

نماینده امضاکننده طرح استیضاح همتی: مایلم امضایم را پس بگیرم

نخستین تحریم ترامپ علیه ایران

چشم‌انداز قیمت مسکن در سال ۱۴۰۴

اینفوگرافی/ پیش‌بینی رشد اقتصادی ایران ازسوی صندوق بین‌المللی پول

مکرون بدون استقبال ترامپ وارد کاخ سفید شد

ستاره‌های مصدوم استقلال به دربی رسیدند

ارتفاع برف در این استان به یک متر رسید

راز تفاوت قیمت دلار و تتر در ایران مشخص شد

مدارس و ادارات این استان‌ها فردا تعطیل شد

افشاگری جدید از اتوبوس‌های برقی که دود می‌کنند

جزییات تازه از تاثیر معدل در کنکور اعلام شد

فیلم/ درخواست جالب جناب خان از رئیس مجلس

واکنش وریا غفوری به حضور در کادرفنی استقلال

فیلم/ خشم رضا شفیعی‌جم از حواشی جوکر

فریدریش مرتس، پیروز انتخابات آلمان: ناتو به زودی نابود می‌شود

فرصت طلایی برای طارمی

تهران باز هم تعطیل شد

رونمایی از خرید تازه استقلال پیش از دربی

زمان واریز عیدی بازنشستگان تغییر کرد

فیلم/ طنین صدای محسن چاووشی در خانه خواننده مشهور ترک

پیش‌بینی بورس فردا سه‌شنبه ۷ اسفند ۱۴۰۳

فیلم/ آغوش صمیمانه شفیعی کدکنی و علی رواقی در تولد نود سالگی دانشگاه تهران

واکسن نمی‌زنم، پس هستم؛ بحران افزایش واکسن‌ستیزی و عقاید ضدواکسن پس از شیوع کرونا!

عکس دیده نشده از دریاچه ارومیه ۶۳ سال پیش وقتی پرآب بود

پیامد‌های اجتماعی بحران آب در ایران چیست؟