تاریخ انتشار: ۱۱:۵۳ - ۲۲ بهمن ۱۳۹۸

آنکارا: ۱۰۱ سرباز سوری کشته شدند؛ دمشق: تکذیب می‌کنم

روز دوشنبه تنش بین آنکارا و دمشق مجددا شدت گرفت و درگیری‌هایی بین نیرو‌های دو طرف در ادلب در هم‌جواری ترکیه رخ داد این رویداد‌ها در سایه پیشروی ارتش سوریه برای بازپس‌گیری آخرین مقر تروریست‌هاست. ترکیه به ریاست اردوغان جلسه امنیتی تشکیل داد و از انتقام صحبت می‌ کند
 
آنکارا مدعی شد: ۱۰۱ سرباز سوری کشته شدند/دمشق تکذیب کرد/ نشست امنیتی اردوغان و احتمال عملیات
 
اقتصاد۲۴- عصر دوشنبه وزارت دفاع ترکیه طی بیانیه‌ای مدعی شد، در چارچوب قوانین "تعامل و حق دفاع مشروع" به حمله روز دوشنبه نظام سوریه در ادلب پاسخ فوری داده و ۱۱۵ موضع نظام این کشور را هدف قرار داده و بنا به آمار اولیه ۱۰۱ تن از نیرو‌های ارتش سوریه را از پای درآورده است.

در بیانیه وزارت دفاع ترکیه ضمن تسلیت به خانواده‌های کشته‌ها و طلب شفای عاجل برای زخمی‌های ادلب همچنین آمده است: بلافاصله پس از حمله ارتش سوریه مواضع مهاجمان را شناسایی کرده و آن‌ها را هدف قرار دادیم. بر اساس برآورد‌های اولیه سه تانک و دو خمپاره انداز متعلق به نظام بشار اسد منهدم شده و یک فروند بالگرد سوری‌ها نیز مورد اصابت قرار گرفت.

در این بیانیه مطرح شده است: در چارچوب "دفاع مشروع" حمله به مواضع سوری‌ها در ادلب را ادامه خواهیم داد.

این وزارتخانه قبلا نیز طی بیانیه‌ای اعلام کرده بود، بر اثر حمله توپخانه نیرو‌های سوری به کاروان نظامی ترکیه که به بهانه ممانعت از درگیری‌ها، مهاجرت، بروز بحران بشری و برقراری امنیت مرزی به ادلب اعزام شده‌اند، پنج تن از نیرو‌های این کشور کشته و پنج تن دیگر مجروح شدند.

خبرگزاری رویترز به نقل از مسؤولان ترکیه نقل کرد، ارتش سوریه به پست دیده‌بانی ترکیه در تفتناز در شمال سوریه حمله کرد که ترکیه نیز به این حمله واکنش نشان داد.

در بیانیه وزارتخانه مذکور همچنین آمده است: بلافاصله پس از این حمله مواضع مهاجمان را شناسایی کرده و آن‌ها را هدف قرار دادیم. بدین‌ترتیب با زدن آسیب شدیدی به آنان انتقام خون شهدای قهرمان ترکیه گرفته شد.

وزارت دفاع ترکیه افزود: تحولات منطقه را از نزدیک دنبال و تدابیر لازم را اتخاذ می‌کنیم.

این در حالی است که منابع نزدیک به دولت سوریه کشته شدن بیش از ۱۰۰ نیروی نظام سوریه در حمله توپخانه‌ای ترکیه به مواضع ارتش در استان ادلب را تکذیب کردند.

به گفته منابع دولت سوریه که خواستند نامشان فاش نشود، آنچه وزارت دفاع ترکیه درباره کشته شدن سربازان سوریه در ادلب منتشر کرده به طور کل صحت ندارد و این اخبار دروغ برای سرپوش گذاشتن بر کشته شدن سربازان ترکیه و انهدام تانک زرهی در فرودگاه تفتناز بعد از هدف گرفته شدن ارتش سوریه توسط شورشیان سوری و ارتش ترکیه است.

تلویزیون سوریه نیز تصاویری از اطراف پست دیده‌بانی ترکیه در منطقه ایکاردا در جنوب حلب پخش کرد که اتاق‌های ویژه سربازان ترکیه، سنگرها، تجهیزات نظامی و سلاح‌های سنگین داخل آن را نشان می‌داد.

این پست دیده‌بانی در پی پیشروی نیرو‌های نظامی سوریه و تسلط بر چندین شهرک در جنوب حلب از جمله شهرک العیس و الزربه در روز‌های گذشته اکنون در مناطق تحت کنترل نظام سوریه واقع است.

نشست امنیتی

در این حین رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه در راس نشست امنیتی در آنکارا به بررسی گام‌هایی تلافی جویانه که در پاسخ به حمله نیرو‌های نظام سوریه اتخاذ خواهد شد، پرداخت.

در این نشست فواد اوکتای معاون رئیس‌جمهوری، مولود چاووش‌اوغلو وزیر خارجه، خلوصی آکار وزیر دفاع، یاشار گولر رئیس ستاد مشترک ارتش، هاکان فیدان رئیس سازمان اطلاعات، اسماعیل دیمیر رئیس سازمان صنایع دفاع و فخرالدین آلتون، رئیس اداره ارتباطات در ریاست‌جمهوری شرکت داشتند.

منابع ریاست‌جمهوری گفتند، در این نشست که شب گذشته برگزار شد مقابله به مثل در پاسخ به این حمله بررسی شد تا خون کشته‌های ترکیه هدر نرود.

به گفته منابع، در این نشست همچنین تاکید شد: هیچ حمله‌ای عزم ترکیه را برای حضور در ادلب با هدف "منع درگیری، تضمین امنیت مرزها، ممانعت از راه افتادن موج آوارگی و بحران انسانی جدید" بازنمی‌دارد.

همراستا با این تحولات، یک فرمانده در "جبهه ملی آزادسازی" وابسته به شورشیان "ارتش آزاد سوریه" تحت حمایت ترکیه به خبرگزاری آلمان گفت، کاروان نظامی ترکیه در نزدیکی هنگ ۴۶ در اطراف شهر الارتاب در حومه غربی حلب هدف توپخانه قرار گرفت که تعدادی سرباز ترکیه زخمی شدند.

این فرمانده نظامیان شورشی فاش کرد: در ساعات آینده شاهد آغاز عملیات نظامی گسترده گروه‌های شورشی علیه تمامی جبهه‌های حومه جنوبی و غربی حلب و حومه ادلب خواهیم بود.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ دل سهراب بختیاری زاده با استقلال است

عکس/ تیپ تینیجری فاطمه معتمد‌آریا ۴۴ سال پیش با شلوار پیش بندی و کلاه خاص

عکس/ قابی احساسی از ابی و دخترش ۵۳ سال پیش در یک رستوران

عکس/ جولان اتوبوس‌های دو طبقه ۵۱ سال پیش در میدان فردوسی تهران

عکس/ استایل خاص فردین و ناصر ملک مطیعی ۴۳ سال پیش با لباس‌های برند

عکس/ ژست عاشقانه حمیرا و پرویز یاحقی ۵۳ سال پیش با استایل اروپایی

عکس/ خنده‌های از ته دل بهاره رهنما و دخترش پریا در پشت دیوار

عکس/ استقلال در دربی تهران با لباس جدید

عکس/ چهره شوکه کننده نوید محمدزاده با تیپ اجق وجق در دیدار با بهمن مفید

عکس/ تمام بازیکنان مشترک استقلال و پرسپولیس

عکس/ سفر مسعود پزشکیان به جنوب غرب تهران

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

نباید با استیضاح وزیر اقتصاد، سیاسی برخورد کرد/ اثرات منفی پول‌های زیاد و بی‌برنامه‌ در دولت گذشته امروز مشخص شده است

بهترین رژیم غذایی برای بهبود سرطان پروستات

روش‌های خانگی بجای بوتاکس؟

دمای تهران زیر صفر شد

خیال استقلال از رونالدو و مانه راحت شد

ترامپ: در صورت صلح، روسیه به اوکراین حمله نخواهد کرد

تعطیلی بخش‌های بستری بیمارستان‌ها در نوروز تعیین و تکلیف شد

ضرورت استفاده از هوش مصنوعی برای کاهش تصادفات

واکنش حماس به عملیات جنوب حیفا

یاغی پرسپولیس: بردن دربی لذت بخش است

بحث پزشکیان با امام جمعه اسلامشهر

صحبت‌های جالب رضاییان پس از دربی؛ قول رامین به هواداران استقلال

عکس/ پوستر AFC پس از دربی؛ Tehran is RED

کارشناس داوری دربی ۱۰۵؛ پنالتی استقلال سوخت؟

فیلم/لحظاتی از شادی و غم بعد از سوت پایان دربی ۱٠۵

فیلم/بوژوویچ: استقلال در دربی سزاوار باخت نبود

فیلم/هوادار ناراحت استقلال روی سکوی‌های ورزشگاه بعد از سوت پایان بازی

عالیشاه: یک فینال را بردیم، ۹ تا باقی مانده است

عکس/خوشحالی عابدزاده از برد پرسپولیس در دربی

علی علیپور به رکورد هاشمی‌نسب رسید

فیلم/گل دوم پرسپولیس به استقلال توسط علی علیپور

کارتال دربی تهران را هم برد؛ پرسپولیس دبل کرد و به کورس برگشت!

اوجالان رئیس پ‌ک‌ک: این گروه باید خود را منحل کند

حسینی باید اخراج می‌شد!

کری‌خوانی اسکوچیچ پس از تساوی

اعتراض سریع استقلال به پنالتی دربی: آفساید به نظر می‌رسید!

فیلم/ گل اول پرسپولیس

عالیشاه پنالتی‌زن پرسپولیس را عوض کرد

برد یک نیمه‌ای پرسپولیس در دربی؛ استقلال باز هم پنالتی داد

تصویر جالب از پرتماشاگرترین دربی پایتخت

پزشکیان: از قطعی برق و گاز عذرخواهی می‌کنم

فیروز کریمی: پیشنهاد استقلال را رد کردم

عکس/ رامین رضاییان به سمت نیمکت پرسپولیس رفت

نوشته جالب هوادار پرسپولیس برای سروش رفیعی

پوتین: اولین ارتباطات ما با دولت آمریکا، امید‌هایی را منعکس می‌کند

واکنش کفاشیان به ائتلاف با عابدینی علیه تاج

مرگ مشکوک بازیگر معروف و همسرش

رشد چشمگیر مجتمع تبریز بیمه معلم در رشته‌های اموال، اشخاص و عمر

واحد پول چه کشورهایی پوند است؟

سرمایه‌گذاری مولد؛ سود فردی، رشد جمعی

ماجرای مرگ تلخ ۱۹ ورزشکار ایرانی به خاطر گازگرفتگی

آیا تغذیه سالم در بارداری بر هوش نوزاد اثر دارد؟

جاذبه‌های گردشگری پارک طالقانی تهران

قیمت گوشت امروز چهارشنبه ۸ اسفند اعلام شد

آشنایی با خواص شگفت‌انگیز کنجد برای سلامتی

ساعت کاری اصناف در ماه رمضان و شب عید کاهش نمی‌یابد

عمر مفید باتری ماشین؛ از کجا بفهمیم وقت تعویض باتری رسیده است؟

اختلال خواب چیست و چگونه درمان می‌شود؟

اینفوگرافی/ قدرتمندترین پاسپورت‌ها در سال ۲۰۲۵

فیلم/ مسعود فراستی: هر غلطی که دلم بخواهد می‌کنم